Foto:
Foto:
Lopezova je zaslovela tudi po zaslugi svoje okrogle zadnjice.

J-Lo se je nedavno v neki televizijski oddaji pojavila v rožnati majici z napisom Who cares (Koga briga).

Stroga očesa so se takoj strinjala, da Jennifer očitno res ne briga, kakšna je videti. Njenim črnim sandalom z visoko peto so se le prizanesljivo nasmehnili, pika na i pa so bile "klovnovske" črtaste hlače, ki so segale do sredine meč. Modni poznavalci so bili enotni: katastrofa.

Še slabši vtis je Jenny naredila v Cannesu na podelitvi glasbenih nagrad. Nekdo je ob tem pripomnil, da je J-Lo takrat verjetno izgubila še tiste maloštevilne oboževalce, ki so ji še stali ob strani. "Obleka, ki je spominjala na kuhinjske zavese, lasje brez leska in škornji, ki niti slučajno niso šli skupaj z obleko. Ali je Jennifer ob pamet?" je bil eden od komentarjev.

Lopezovo, ki se je lani podala v vode modnega oblikovanja z lastno kolekcijo J.Lo By Jennifer Lopez, so že večkrat kritizirali zaradi njene podobe.

Veliko pripomb je slišala na račun svoje zadnjice, Organizacija za varstvo živali (PETA) jo je okrcala zaradi nošenja krzna, čedalje pogosteje pa se njeno ime pojavlja na najrazličnejših seznamih najslabše oblečenih zvezdnic.