Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Andrej Šavko

Novice V Šmihelu želijo obnoviti freske v domači cerkvi

16.11.2020

Vas Šmihel v novogoriški mestni občini je prejela prvo nagrado v sekciji Evropa na mednarodnem natečaju »La Fabbrica nel Paesaggio«, ki poteka pod okriljem italijanskih klubov Unesco.

Kultura Karikature, ki si jih lahko ogledamo tudi v živo

11.11.2020

Med redkimi kulturnimi izjemami, ki so na ogled obiskovalcem, je razstava Radka Oketiča v galeriji Talaso Strunjan, ki je odprta po zaslugi dejavnega zdravilišča.

Zgodbe Kaj si v resnici mladi mislijo o korona ukrepih?

11.11.2020

Omejitve za preprečevanje širjenja koronavirusa znatno prispevajo k stiskam, v katerih se znajdejo mladi. Kako nanje vplivajo korona ukrepi in ali jih spoštujejo? Dali smo jim besedo.

Novice Odgovorni uredniki medijev: "Pod pritiski ne bomo klonili."

28.10.2020

Na izjave vladnih predstavnikov, ki medije krivijo za razmah epidemije, se je odzvalo 22 odgovornih urednikov večjih slovenskih medijev, med njimi tudi uredniki programov RTV Slovenija.

Kultura V koprskem gledališču ne bo praznih sedežev

15.10.2020

Novi ukrepi spreminjajo življenje na kulturnih prizoriščih in v dvoranah. Gledališče Koper je napovedalo spremembe v programu in odpovedalo sobotno premiero za mlade gledalce, hkrati pa pokazalo zelo izviren način označevanja nedovoljenih sedežev.

Novice Morje naplavilo rebrače na piransko Punto

06.10.2020

Pirančani se v teh dneh srečujejo z nenavadno podobo Prešernovega nabrežja. Visoko morje in jugo sta namreč tudi danes na obalo pred Hotelom Piran in na nižjih predelih obale nanesla množico želatinastih rebrač različnih velikosti.

Novice Poslovil se je Franko Hmeljak

06.10.2020

Po dolgi in hudi bolezni se je za vedno poslovil novinar, kolumnist, kritični opazovalec časa in prostora, predvsem pa radijec in naš dolgoletni sodelavec Franko Hmeljak.

Novice Nagrada Darko Bratina gre v roke srbskemu režiserju Srdanu Goluboviću

06.10.2020

Goriški Kinoatelje, ki že 21 let skrbno izbira nagrajence Festivala Poklon viziji, jo bo Goluboviću podelil za njegove filme, v katerih portretira resničnost post tranzicijske srbske družbe.

Novice V času epidemije ne smemo pristati na slabši dostop do zdravstva

06.10.2020

Slovenski register raka ugotavlja, da so se v času epidemije napotitve, prvi pregledi, diagnostika, radioterapija, kirurgija in medicinska onkologija zmanjšali. V začetku pomladi so se ustavili tudi presejalni programi.

Novice Vipava postaja kolesarjem prijazno mesto

29.09.2020

V Vipavi v zadnjih mesecih poteka celovita obnova glavne ceste skozi mesto. Projekt urejanja novih pločnikov in kolesarskih poti ter sanacijo cestišča z novo razsvetljavo vodi Občina skupaj z Direkcijo za infrastrukturo.

Novice Prihodnje leto naj bi začeli voziti tudi potniški vlaki med obema Goricama

29.09.2020

Slovenske železnice so pripravljene na ta izziv, podobno zagotavljajo tudi na državni Direkciji za infrastrukturo. Ta železniška povezava pa je pomembna tudi za italijansko stran, predvsem za boljšo izkoriščenost bohinjske proge.

Zgodbe 140 let od rojstva avtorja slovenske himne

28.09.2020

Mineva 140 let, odkar se je rodil primorski duhovnik in skladatelj Stanko Premrl, ki ga, bolj kot po drugih skladbah, poznamo po uglasbitvi Prešernove Zdravljice. Prav ta je 27. septembra 1989 postala slovenska himna.

Stran 7 od 145
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov