Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Andrej Šavko

Zgodbe V šolskih klopeh spet vsi učenci in dijaki

01.09.2020

Začelo se je novo šolsko leto. Tudi letošnje bo zaradi zdravstvenih razmer, tako kot konec lanskega, drugačno. Nacionalni inštitut za javno zdravje je pripravil priporočila šolam in jih bo tedensko, glede na epidemiološko sliko, prilagajal.

Novice Koprski gradbinec zdaj tudi v medijske vode?

28.08.2020

Podjetje Grafist, katerega glavna dejavnost je bila še pred kratkim le gradbeništvo, se želi podati tudi v medijske vode. Oddal je ponudbo za nakup Radia Capris, ki ga prodaja stečajni upravitelj.

Novice Prvega septembra vsi v šolske klopi, a z omejitvami

27.08.2020

Izvajanje vzgojno-izobraževalnega procesa je za zaposlene in šolarje spremenjeno, vendar ne v tolikšni meri, da bi bil pouk preveč okrnjen. Učenci se bodo lahko udeleževali šol v naravi tudi izven šole, prav tako bo potekal pouk športne vzgoje.

Novice 2000 let star trg v Ajdovščini z novo podobo

27.08.2020

Lavričev trg v Ajdovščini se je po dobrih dveh letih iz parkirišča spremenil v privlačno mestno središče. Ajdovci kot dediči rimskega mesta so zgodbo Castre s tremi elementi - kamenjem, zelenjem in vodo - arhitektonsko povezali v nov trg.

Novice Septembra bodo začeli plesti brv čez reko Sočo

26.08.2020

Gradnja jeklenega visečega mostu čez Sočo se bo zaključila kasneje, kot je bilo predvideno. Jeklenice izdelujejo v italijanski Lombardiji, kjer so v času epidemije ustavili proizvodnjo, zato se bo celotna investicija zamaknila za štiri mesece.

Zgodbe Letovanje otrok na Debelem Rtiču je veliko več kot zgolj uživanje na morju

26.08.2020

350 otrok iz socialno šibkih okolij je poleti preživelo teden oddiha na Debelem Rtiču v okviru akcije Rdečega križa Peljimo jih na morje. V 12 letih akcije je v Mladinskem letovišču in zdravilišču letovalo 3500 otrok in 1800 starostnikov.

Novice Boris Pahor praznuje

26.08.2020

Pisatelj Boris Pahor praznuje danes 107 rojstni dan. Tokrat ne bo srečanja z bralci kot običajno, marveč bo praznoval doma, v Trstu, v ožjem prijateljskem krogu, kajti razmere terjajo pri njegovih letih previdnost.

Zgodbe Vrhunski začetek 19. Tartini festivala

25.08.2020

Tartini festival, ki bo popestril piransko poletje z desetimi koncerti in dvema dogodkoma iz cikla Tartini Junior v Kopru, je za otvoritev v stolnico sv. Jurija povabil izvrsten Beneški baročni orkester in izjemnega violinista Giuliana Carmignolo.

Novice Na Kaninu zadovoljni z obiskom v poletni sezoni

24.08.2020

Poletno sezono, ki je bila še v znamenju smuke, so na Kaninu začeli v maju, junija pa so smučanje zamenjali za poletne aktivnosti, kot so pohodništvo, kolesarjenje in padalstvo.

Zgodbe Josip Pangerc, osrednja osebnost Doline

24.08.2020

V središču Doline pri Trstu se nahaja domačija narodnega buditelja Josipa Pangerca. Letos mineva 95 let od njegove smrti.

Novice Pri nas letos še več morjeplovcev

23.08.2020

V slovenskem morju je to poletje, pričakovano, opaziti več slovenskih plovil. Največ kršitev Uprava za pomorstvo ugotovi ob koncih tedna.

Novice Delodajalci pogosto kršijo pravice delavcev glede toplotne obremenjenosti na delu

21.08.2020

Obalna sindikalna organizacija KS 90 opozarja na kršitve pravic delavcev. Največ težav opažajo v gradbeništvu, turizmu in gostinstvu, zdravstvu, trgovini in cestnem potniškem prometu.

Stran 10 od 145
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov