Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Andrej Šavko

Novice NIJZ: vodooskrba v Anhovem je bila resno ogrožena

20.08.2020

Na NIJZ vztrajajo, da bodo dovoljenje za vnovično oskrbo gospodinjstev iz vodovoda v Anhovem dali šele, ko bodo prejeli vsa potrebna dokazila zunanjih strokovnih služb, da do podobnega onesnaženja vodovodnega omrežja ne more več priti.

Novice V bolnišnicah Izola in Valdoltra še odpravljajo posledice neurja

20.08.2020

Najhujše posledice so odpravili že dan po ujmi, zdaj nadaljujejo z drugimi deli, izbirajo še zadnje izvajalce in vključujejo stroko, ki bo pomagala poškodovane prostore vrniti v prvotno stanje.

Novice Bo zaradi neaktivnosti države kmalu prepovedano kopanje v Soči?

19.08.2020

Prepoved nevarnih aktivnosti na vodi, kjer je pred tedni utonil desetletni deček, je po mnenju vodstva novogoriške občine skrajni ukrep za preprečitev nesreč na Soči.

Novice Na Goriškem nova viteza krvodajalstva

19.08.2020

Dva krvodajalca na novogoriškem Centru za transfuzijsko dejavnost sta že stotič darovala kri. Ob tem jima je Območno združenje Rdečega križa podelilo priznanje, vpisala pa sta se v knjigo vitezov krvodajalstva.

Zgodbe Pogled v preteklost na Kozlovem robu

19.08.2020

Kozlov rob in razvaline gradu nad Tolminom so priljubljena izletniška točka za domačine. Trenutno tam potekajo arheološka izkopavanja v okviru projekta Merlin CV, ki skrbi za obujanje in vrednotenje zgodovinsko-kulturne dediščine.

Novice Morje pri Strunjanu se je obarvalo vijolično

19.08.2020

Med rtom Ronek in Belimi skalami v Strunjanu se je pred dnevi v morju tik ob obali pojavil nenavaden madež vijolične barve. Prva testiranja so pokazala, da ne gre za strupeno snov, je pa za morsko okolje lahko škodljiva.

Glasba Pesem in pol: Pa te imam

17.08.2020

Koprčanka Maja Tripar je predstavila svojo novo skladbo z naslovom Pa te imam, za katero je sama napisala besedilo in vokalno linijo, glasbo pa je prispeval obalni producent Benjamin Shock.

Novice Zaradi pomanjkanja negovalnega osebja zaprti nekateri oddelki v šempetrski bolnišnici

17.08.2020

Splošna bolnišnica v Šempetru pri Gorici načrtuje letos nekaj čez 60 milijonov evrov prihodkov in leto končati z dobrimi dvajsetimi tisočaki presežka.

Zgodbe Kobariški muzej letos obeležuje 30 let

17.08.2020

Kraji, dogodki in ljudje, ki so zaznamovali soško fronto, so v muzeju predstavljeni skozi osebne pripovedi. In čeprav je zgodovinski in vojni muzej, ima zelo močno protivojno sporočilo.

Zgodbe Kako varne so varnostne kamere?

15.08.2020

Dr. Miha Dvojmoč nam je razložil, kako varne so varnostne kamere, ki jih uporabljamo pri varovanju svojih domov. Razkril nam je tudi, v kolikšnem obsegu je njihova uporaba smiselna, pa tudi, kako varno dostopati do posnetega materiala.

Novice Nezakonite poti za gorsko kolesarstvo bodo v Ajdovščini legalizirali

12.08.2020

Rekreativno gorsko kolesarstvo je vse bolj priljubljeno. A večina tras v Sloveniji je nezakonitih, športnike pa čakajo kazni. V Ajdovščini so se odločili, da bodo trase v sklopu kolesarskega parka v Palah legalizirali. Jeseni bodo uredili še dve novi.

Novice Cesta med Ajdovščino in Predmejo s ponedeljkom zaprta za promet

14.08.2020

Razlog je sanacija cestnih brežin in pobočja. Popolna zapora naj bi trajala pol leta. To med lokalnim prebivalstvom dviga prah.

Stran 11 od 145
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov