Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zastoji na cestah

Avtorji Andrej Šavko

Novice Grand prix za neenotno in vnetljivo Evropo

06.09.2020

Obalne galerije so uspešno izpeljale 55. slikarski ex-tempore. V Mestni galeriji so sinoči razglasili nagrajence in podelili 17 nagrad. Grand prix je šel na Reko, najboljša mlada udeleženka pa je iz Kranja.

Novice 90 let od usmrtitve štirih antifašistov na bazoviški gmajni

06.09.2020

Ferdo Bidovec, Fran Marušič, Zvonimir Miloš in Alojz Valenčič so bili na prvem tržaškem procesu septembra leta 1930 obsojeni na smrt kot člani tajne protifašistične organizacije Borba. Štirih junakov so se v petek spomnili tudi v Ljubljani in Kranju.

Novice Ladje za križarjenja znova v Trstu, v Kopru jih letos ne bo

06.09.2020

Danes je iz Trsta na prvo križarjenje po epidemiji odplula potniška ladja Costa Crociere. Iz varnostnih razlogov so za zdaj križarjenja namenjena le italijanskim gostom, ki bodo na ladji deležni zdravstvenih pregledov. V Kopru potniških ladij ne bo.

Novice Evropski dan judovske kulture

06.09.2020

Društvo humanistov Goriške je sinoči s predavanjema o znamenitosti judovskega pokopališča v Rožni Dolini pri Novi Gorici in o goriškem filozofu Carlu Michelstaedterju zaznamovalo letošnje Evropske dneve judovske kulture.

Glasba Tartini je povezal Ankaran in Piran

04.09.2020

Ankaranska občina je v okviru projekta Tartini 250 na dvorišču Hotela Convent obeležila obletnico smrti Giuseppeja Tartinija s koncertom violinista Črtomirja Šiškoviča in Godalnega kvarteta Dissonance iz Ljubljane.

Novice Bilo je vprašanje časa: smrtonosni zajedavec dosegel tudi naše morje

04.09.2020

Za večji pogin leščurjev v slovenskem morju, ki so ga morski biologi zaznali v zadnjih tednih, je kriv smrtonosni zajedavec. To so zdaj potrdile analize, ki so jih opravili na veterinarskem inštitutu.

Novice V Piranu 10 voznikov za brezplačne prevoze starejših

04.09.2020

Starejši prebivalci piranske občine že lahko naročijo brezplačen prevoz do zdravstvenega doma, bolnišnice, urada, ali morda banke in trgovine. Od prihodnjega četrtka pa bo storitev dejansko na voljo.

Novice Koprski Libertas spet dom za kulturne prireditve

04.09.2020

V nekdanjem skladišču soli, ki ga bo v kratkem odkupila koprska občina, so pod okriljem festivala Izis pripravili razstavo Brada Downeya, umetnika, ki je pri nas obtičal med karanteno, in še zmeraj ostaja in ustvarja tu.

Novice V Kopru bodo dva tedna merili sevanje

04.09.2020

Na Pretorsko palačo je nameščena naprava za meritve sevanj. Rezultate bodo predstavili.

Novice Oljčna muha na pohodu v Slovenski Istri, Goriških Brdih in Vipavski dolini

03.09.2020

Stroka opozarja, da je v tem času potrebno škropljenje. Kdor ima na zalogi sicer iz prodaje že odstranjen Perfektion, ga lahko uporabi.

Novice Koprska občina nekdanjemu županovemu svetovalcu odprla pot do posla v javnem podjetju

02.09.2020

Svet delavcev in sindikat v komunalnem podjetju Marjetica Koper vztrajata, da je sodelovanje s podjetjem Roberta Šuca za javno podjetje nepotrebno in sporno.

Novice V Ajdovščini podjetniki proti višanju NUSZ

02.09.2020

Župan Tadej Beočanin višje cene utemeljuje s tem, da lastniki teh zemljišč že vrsto leto ne želijo prodati svojih parcel, občina pa bi jih nujno potrebovala za urejanje novih stavbnih zemljišč.

Stran 9 od 145
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov