Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Andrej Šavko

Šport Za otroke in mladostnike je redna športna vadba velikega pomena

08.04.2021

Redna športna aktivnost zmanjšuje vrsto dolgoročnih zdravstvenih tveganj, ohranjanje telesnega zdravja je ključno tudi v času koronavirusa. Pri vrnitvi na športna igrišča v obliki organizirane vadbe pa strokovnjaki priporočajo zmernost in postopnost.

Glasba Mladostni šopek avtorskih skladb

08.04.2021

V okviru nadstandardnega oddelka Glasbene šola Nova Gorica so se učenci jazz in pop petja v šolskem letu 2016/17 preizkusili v pisanju svojih izvirnih skladb. Deset pesmi so posneli na lični zgoščenki, ki odraža raznolikost slogov mladih pevk in pevcev.

Zgodbe "Imeli smo privilegij, da je bil hotel že poimenovan po mestu"

07.04.2021

Temeljita prenova edinega mestnega hotela v Kopru, pri kateri so sledili dediščini Eda Mihevca, je skoraj zaključena. Izbor novega imena Grand Koper je bil eden večjih izzivov, pravi lastnik Aleš Piščanc.

Novice Pozeba je na Primorskem terjala visok davek

07.04.2021

Na Primorskem je po prvih ocenah najbolj prizadeto sadno drevje v slovenski Istri. V Vipavski dolini in v Goriških brdih pozeba ni bila tako močna, kot so napovedovali. Temperature so se gibale nekaj stopinj pod lediščem.

Novice Pomanjkanje cepiv privedlo do cepilnega nacionalizma

07.04.2021

V aprilu bo Slovenija dobila večjo pošiljko cepiva proti Covidu 19. Do sedaj je dobivala manj odmerkov, kot jih je naročila in želela. A to je težava vseh držav Evropske unije in širše. Zato se države odločajo za cepilni nacionalizem in individualizem.

Glasba "Črta je nastala po naročilu …"

07.04.2021

Nova skladba glasbene naveze Bas in glas, sicer Pesem tedna Radia Koper, je zasnovana nekoliko bolj kompleksno, vendar ohranja duh minimalizma.

Novice Delodajalci ne vedo, kdaj in koliko bodo letos zaposlovali

07.04.2021

Na južnem Primorskem in delu Notranjske so gostinstvo, hotelirstvo in turizem pomembni zaposlovalci, zato je v epidemičnem letu veliko ljudi iz teh dejavnosti izgubilo delo.

Zgodbe Trst v deželi potepuhov

06.04.2021

Kazahstan. Prostrana država, ki ponuja drugačno izkušnjo, saj je najbližja naselbina pogosto oddaljena tudi uro in pol. Sandi Škvarč je med obiskom ob športnih iskal tudi druge zgodbe o tej državi in osrednjo našel v restavraciji z imenom Trieste.

Novice Potresi pod dnom Jadranskega morja

06.04.2021

V zadnjih desetih dneh so se vrstili potresi pod Jadranskim morjem. Najmočnejšega, 27. marca, smo čutili tudi na različnih koncih Slovenije in širše v regiji.

Novice V Lipici naj bi prvi gostje v obnovljen hotel Maestoso vstopili poleti

06.04.2021

V Kobilarni Lipica zaradi epidemije obiskovalcev že dolgo ne morejo sprejemati. Tam trenutno potekajo zaključna dela pri obnovi hotela Maestoso, čakajo pa tudi vladno potrditev letnega načrta razpolaganja z lipicanci. V načrtu je prodaja 56-ih konj.

Novice V pomorstvu težave zaradi zaprtih meja

02.04.2021

Za delavce v spremljajočih pomorskih dejavnostih meja zaprta, gospodarska zbornica poziva vlado, naj omejitve odpravi.

Novice V Piranu urejajo parke in zelenice

01.04.2021

V piranski občini nameravajo v novo sezono vstopiti z bolj urejeno podobo. V teh dneh izginjajo neurejene in zaraščene zelenice, prvič letos sistematično čistijo vodotoke.

Stran 3 od 145
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov