Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Andrej Šavko

Zgodbe V Novi Gorici se družijo mladi ljubitelji filma z obeh strani meje

14.08.2020

Skupaj s priznanimi mentorji mladi spoznavajo sedmo umetnost. Mednarodni filmski tabor organizira Ustanova Silvana Furlana v sodelovanju s Kinoateljejem.

Novice Več kot 700 pilotov za 100 metrov novega pomola

13.08.2020

V koprskem pristanišču so začeli podaljševati prvi pomol. Gre za ključen strateški projekt Luke Koper v prihodnjih letih. Potek gradnje bo skrbno spremljala tudi lokalna skupnost.

Zgodbe Poklic: ulični glasbenik

12.08.2020

Koprčan Andrea Dilič je doma na ulici, kjer mu družbo dela kitara. Postal je prepoznaven obraz koprskega mestnega jedra, srečate pa ga lahko tudi drugje.

Novice V šempetrski bolnišnici burno o pogodbi Radivoja Nardina

12.08.2020

Svet zavoda splošne bolnišnice v Šempetru pri Gorici je na sinočnji seji sprejel program dela in finančni načrt za letos ter se seznanil s polletnim poslovanjem te osrednje zdravstvene ustanove na severnem Primorskem.

Novice Koprski Osare zaradi zabav tarča zdravstvenih inšpektorjev

10.08.2020

V koprskem lokalu Osare Caffe, so, če sklepamo po fotografijah, ki so se pojavile na družbenem omrežju, organizirali zabave, kjer obiskovalci niso nosili mask in se niso držali pravil socialnega distanciranja.

Novice Začenja se daljšanje prvega pomola

11.08.2020

V koprskem pristanišču bodo jutri začeli podaljševati prvi pomol. Okoliški prebivalci bi lahko gradnjo opazili predvsem zaradi zabijanja pilotov morsko dno.

Zgodbe Živahno poletje na tolminskem Sotočju

11.08.2020

Poletje v Tolminu je letos zelo drugačno. V preteklih letih so namreč tolminsko Sotočje zasedali predvsem glasbeni navdušenci, letos pa poletne dni na Sotočju preživljajo tudi drugi obiskovalci in domačini. Poskrbljeno je tudi za poletne aktivnosti.

Novice 'Koronačas' vpliva tudi na delo prostovoljnih gasilcev

10.08.2020

Prostovoljna gasilska društva občutijo zmanjševanje finančnih sredstev. Zaradi epidemije so odpadle večje prireditve, pa tudi gasilske veselice, kjer so zbirali potrebna sredstva za nabavo opreme.

Novice Kmetje, pozor: na voljo je 35 milijonov evrov!

10.08.2020

Objavljeni so številni, težko pričakovani javni razpisi za razvoj podeželja. Rok za prijavo bo večinoma potekel oktobra. Na razpolago je precej sredstev za pomoč kmetijam.

Novice V Novi Gorici začeli graditi zimski bazen

09.08.2020

Številni Novogoričani se v vročih dneh hladijo v mestnem bazenu. Dnevno ga obišče okrog 500 kopalcev. Na željo rekreativnih športnikov so letos uvedli tudi plavanje v jutranjih urah.

Novice V Vipavski dolini razvijajo turizem doživetij

10.08.2020

Obiskovalcem ponujajo množico nepozabnih izkušenj - od kuhanja s slabovidnimi do ogleda sončnega zahoda. Pripravili so zanimive izlete, pa tudi večdnevne trekinge.

Zgodbe Pri reševanju utapljajočega ni prostora za paniko

06.08.2020

Reševalci iz vode so imeli tudi to sezono veliko dela z nudenjem pomoči kopalcem. Pogosto so nezgode posledica nepremišljenih dejanj posameznikov.

Stran 12 od 145
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov