Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Andrej Šavko

Novice Voda iz Vogrščka tudi za namakanje Zgornje Vipavske doline

14.07.2020

Zgornja Vipavska dolina ima kakovostne kmetijske površine, a nima dovolj vode. To se bo spremenilo z gradnjo novega namakalnega sistema. Pokril bo dobrih 2000 hektarjev zemlje, vodo pa bo črpal iz Vogrščka. A to se ne bo zgodilo brez sodelovanja kmetov.

Novice Obisk v Hitovih igralnicah bistveno nižji kot pred epidemijo

14.07.2020

Hitove igralnice so znova odprli pred mesecem dni. Obisk pa je občutno manjši kot pred epidemijo novega koronavirusa. Zato je še nekaj zaposlenih na čakanju, nekateri pa imajo skrajšan delovnik.

Novice Praznik slovenske skupnosti v Trstu

13.07.2020

Predsednika Republike Slovenije in Italije, Borut Pahor in Sergio Mattarella, sta prisostvovala podpisu memoranduma o soglasju glede vrnitve narodnega doma slovenski manjšini in vročila odlikovanje Borisu Pahorju.

Novice "To je spoštovanje do mrtvih in sporočilo živim."

12.07.2020

Mineva sto let od požiga Narodnega doma v Trstu. Slovesnega podpisa sporazuma za njegovo vrnitev se bosta na tržaški prefekturi opoldne udeležila tudi predsednika obeh držav Borut Pahor in Sergio Mattarella.

Novice Komentar: Komu koristi hitenje s spremembami medijske zakonodaje?

12.07.2020

Ker gre spremembe, ki bi močno zamajale finančno in programsko neodvisnost zavoda, še toliko bolj bode v oči kratek rok za javno razpravo: vsega 5 delovnih dni.

Novice Tri žlahtne regije za trikrat več doživetij

11.07.2020

Pet krovnih turističnih organizacij Brd, Krasa, Goriške in Vipavske je zasnovalo nov produkt, ki pomeni prvi korak na poti povezovanja treh žlahtnih dežel v turistično zgodbo.

Zgodbe Violeta Bulc: "V 10 letih bomo imeli prve leteče avtomobile."

08.07.2020

V tokratni oddaji Odprto za srečanja gostimo nekdanjo evropsko komisarko, ki je bila zadolžena za prometni resor. Bomo sploh še potovali tako, kot smo včasih?

Zgodbe Nova karta za navdušene kolesarje

07.07.2020

Destinacija Zeleni kras je skupaj s turistično informacijskimi centri in predstavniki kolesarjev izdala novo kolesarsko karto Zeleni kras.

Zgodbe Škof Bizjak praznuje 20 let posvečenja

06.07.2020

Kot študent, duhovnik in pozneje kot predavatelj in popotnik, je dr. Jurij Bizjak videl veliko sveta. Ampak spomin na rojstno vas, na vodo iz studenca v domačem Orešju pod Colom, je vedno najbolj prijeten.

Novice Reportaža s slovenskih plaž

04.07.2020

Minuli konec tedna so kopališča ob slovenski obali pokala po šivih. Povsem drugače je bilo v soboto dopoldan. Na urejenih kopališčih varnostniki štejejo obiskovalce in če številke presežejo dovoljene zmožnosti, vstop na plažo odsvetujejo.

Zgodbe Pasjeslovje po domače

03.07.2020

Priročnik je nastal v dobrohotnem sodelovanju med izkušeno kinologinjo Alenko Sunčič Jenko in medicinsko sestro Natalijo Pavlič, ki jo na rekreaciji in tudi sicer spremlja labradorec Loki.

Šport Žbogar se pripravlja za OI v Parizu 2024

30.06.2020

Izolski jadralec ima tri olimpijska odličja, bo v Parizu lovil četrto?

Stran 15 od 145
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov