Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Stanje na cestah

Avtorji Irena Kodrič Cizerl

Radio Maribor Predvsem svoboda!

30.04.2021

Oglasili smo se na Ptujskem jezeru in z mladimi jadralci Brodarskega društva Ranca Ptuj preživeli zanimive in vetrovne ure

Radio Maribor Če rečemo, da je politika cirkus…

18.04.2021

Srečali smo se z ulično in cirkuško performerko Anjo Bezlovo Završnik, da bi nam med drugim pojasnila, zakaj je naziv cirkus za domačo politiko zgrešen in ali je to žalitev za žanr, ki se mu posveča z dušo, telesom in predvsem radostjo.

Radio Maribor FNM UM 15 let delovanja in Jabolko navdiha

07.04.2021

Na spletu je tudi eden njenih projektov, portal Razlagamo.si, nagrajen z Jabolkom navdiha predsednika države

Radio Maribor Zanemarili smo desni breg Maribora

04.04.2021

Zelene površine v mestnih središčih pa niso samo arhitekturni element, imajo tudi pomembno psihosocialno in okoljsko vlogo, tudi v Mariboru, ki je sicer močno povezan s svojim zelenim zaledjem.

Radio Maribor "Tepih sem raztrgal v tistem mojem plesu!"

31.03.2021

Glazerjevo nagrado Mestne občine Maribor za življenjsko delo na področju kulture letos prejme Edi Dežman, nekdanji baletni plesalec, pedagog in koreograf ter vodja mariborskega in ljubljanskega baleta.

Radio Maribor V Galeriji mesta Ptuj O izvoru podob

31.03.2021

V Galeriji mesta Ptuj je od včeraj na ogled razstava uveljavljenega vizualnega umetnika Dušana Kirbiša z naslovom O IZVORU PODOB. Gre za izbor iz štirih ustvarjalnih desetletij, predstavljena so dela velikega formata.

Radio Maribor Starejši so pogosto žrtve nepoštenih prodajnih praks

22.03.2021

O srečanjih, pri katerih nas prodajalci na domu prepričujejo v nakup za visoke zneske, ali nas celo opeharijo, moramo povedati sorodnikom ali drugim ljudem, ki jim zaupamo. S tem lahko rešimo svoj položaj in opozorimo druge.

Radio Maribor Najšibkejši člen je človek

07.03.2021

Domen Leš, študent na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko je prvi na Univerzi v Mariboru, ki je pridobil certifikat etičnega hekerja organizacije EC-Council, s katero je univerza vstopila v akademsko partnerstvo.

Radio Maribor Film - mehak mehanizem za družbene spremembe

04.03.2021

Začel se je FeFi – prvi slovenski feministični filmski festival. V treh sekcijah: Frišno, Retro in Zdaj! so na spletni strani festivala brezplačno na ogled filmi, med 6. in 8. marcem pa bodo vsak večer ob 20-ih pripravili pogovore

Radio Maribor Kultura povezuje skupnost, skupnost neguje kulturo

01.03.2021

V Vitomarcih v občini Sv. Andraž v Slovenskih goricah so pred 130-imi leti, 15. februarja 1891, ustanovili Bralno društvo, ki so se mu sčasoma pridružile druge dejavnosti. Danes deluje v okviru Kulturno-umetniškega društva Vitomarci kar 16 sekcij.

Radio Maribor Šunka, kruh, med in mleko za smuko do popoldneva

27.02.2021

Zdravstveni inšpektorat, inšpektorat za infrastrukturo in policija ta konec tedna na smučiščih po Sloveniji izvajajo poostren nadzor.

Radio Maribor Gledališče je postalo razstavišče

26.02.2021

V Mestnem gledališču Ptuj, ki je decembra lani zaznamovalo 25-let profesionalnega delovanja, bodo ob 18-ih zaznamovali še 25-letnico prve premiere tega obdobja. Na današnji večer pred četrt stoletja so uprizorili monodramo Govor malemu človeku.

Stran 13 od 24
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov