Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Katja Štok

Citat Job Smeets

19.11.2021

Med služenjem vojaškega roka sem spoznal, da ne bom mogel nikoli delati za šefa, in tako nisem imel druge možnosti, kot da začnem na svojem. Poleg tega pa so me sprejeli na akademijo na podlagi risbe, ki sem jo narisal še kot otrok. Čudno, a resnično.

Citat Naoto Fukasawa

14.11.2021

Bistvo minimalizma je oblikovanje harmonije in ne poenostavitev.

Kultura Ima ženska lahko brke? Lahko.

14.11.2021

Njen obraz je tako čudovit, da mnogi ne vedo, da je skrivnostna ženska, ki škilasto pogleduje muho na konici svojega nosu, resnična. Muza Piera Fornasettija, ki navdihuje svet oblikovanja, ruši vsa družbena pričakovanja.

Intervju Zeleno stanovanje Američanov v Berlinu, ki ga je oblikoval slovenski arhitekt Otto von Berlin

06.11.2021

"Berlin se razvija in gentrificira, kar se opazi pri ceni kvadrature," pove Gregor Drobnič, arhitekt in osebni nakupovalec pohištva, ki je v Berlinu vse uspešnejši s svojo znamko Otto von Berlin. Tako je za par iz ZDA oblikoval prav posebno stanovanje.

Festival Indigo Žižek-Varufakis: Kapitalizem se je že izpel (...) sesul se je sam vase

22.10.2021

"Kapitalizem se je že izpel, pretvoril se je v drugi sistem," je dejal v pogovoru s Slavojem Žižkom grški ekonomist Janis Varufakis, ki je pridobil sloves Tistega, ki se je postavil proti trojki. Ob tem je razkril tudi umazano ozadje pri reševanju Grčije.

Vsebina za 18+ Dunajski muzeji s profilom na spletni platformi za odrasle OnlyFans

16.10.2021

Turistični odbor na Dunaju je na razvpiti platformi za odrasle OnlyFans odprl profil, na katerem bodo tamkajšnji muzeji in galerije objavljali umetniška dela, ki prikazujejo goloto, saj jim družbena omrežja Instagram, TikTok in Facebook blokirajo objave.

#Epidemija "Povpraševanje po nepremičninah v Sloveniji je neznosno." Ali ustvarjamo socialno bombo?

12.11.2021

"Povpraševanje po nepremičninah je neznosno," pove Zoran Đukić, direktor nepremičninske agencije Stoja Trade. Med epidemijo se cene nepremičnin niso ustalile, višje so bile tako rekoč povsod po državi, in kot kaže, se trg še ne bo tako kmalu umiril.

Intervju Lara Bohinc preseneča z novo kolekcijo: "To so kosi, ki te hočejo objeti ali pa bi jih kar pojedel"

02.10.2021

"Ker smo bili med epidemijo več doma, sem želela oblikovati kose, ob katerih se počutiš ljubljeno, kot da te hočejo objeti, in pa takšne, ki so videti tako dobro, da bi jih kar pojedel," pravi Lara Bohinc ob predstavitvi svoje največje kolekcije do zdaj.

Evergrande Bo propad največjega nepremičninskega podjetja na Kitajskem sprožil upor, celo revolucijo?

29.09.2021

Govorilo se je, da bi lahko propad kitajskega nepremičninskega konglomerata Evergrande, zadolženega za 300 milijard dolarjev, sprožil novo svetovno gospodarsko krizo. Na Kitajskem so že vidne razpoke. Država mora preprečiti morebiten družbeni upor.

Cukrarna (končno) odpira svoja vrata Alenka Gregorič: "Umetnost mora biti zrcalo družbi"

23.09.2021

Načrtov in ciljev za novoodprto Galerijo Cukrarna je veliko. Postati želi igralec v svetovnem merilu in tudi produkcijsko središče, ki "soustvarja umetnost", pove programska vodja Alenka Gregorič.

Lepota bivanja Memphis Milano: "Če imaš srečo, lahko izvedeš revolucijo enkrat v življenju, ne pa vsako leto"

16.09.2021

Memphis Milano, s svojo drznostjo in uporom so svetu pokazali, da je pohištvo lahko nesmiselno, barvito, plastično in igrivo. A nehote so izvedli revolucijo, "ki jo lahko izvedeš le enkrat v življenju", doda Alberto Bianchi Albrici.

Intervju Gradnja po 11. septembru: "Nebotičnik danes je morda bolj varen od bloka"

13.09.2021

Gradnja nebotičnikov se po napadu na dvojčka v ZDA ni ustavila, doživela je celo svojevrstno renesanso. So prestiž držav, zaradi ekstremne gradnje pa preizkus za sodobno tehnologijo, gradbene inženirje in arhitekte.

Stran 9 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov