Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji MatejaRM

Novice Kakšna parkirna ureditev se obeta v Tolminu?

10.05.2021

V Tolminu je premalo parkirišč, na drugi strani pa tudi premalo površin za pešce in kolesarje ter ulic in trgov po meri ljudi, meni več kot polovica vprašanih v spletni anketi Občine Tolmin. Ta bo podlaga za novo parkirno ureditev.

Novice TV Koper-Capodistria že 50 let glasnik Primorske

08.05.2021

Naš prostor že pol stoletja popisuje in sooblikuje Televizija Koper-Capodistria. 8. maja obeležuje 50 let ustvarjanja programa v dveh jezikih, povezovanja italijanske in slovenske narodne skupnosti ter delovanja na nacionalnem in čezmejnem območju.

Novice Izolska bolnišnica najela dodatne prostore v marini

07.05.2021

Splošna bolnišnica Izola je prvo četrtletje zaključila z okoli 1,8 milijona evrov izgube, kar vodstvo opravičuje z znižanjem cen storitev, predvsem pri oskrbi covidnih bolnikov. Za rešitev prostorske stiske je bolnišnica najela prostore v izolski marini.

Novice Kulturni hrami v zamejstvu veseli ponovnega snidenja z obiskovalci

07.05.2021

V Italiji so s 26. aprilom v rumeno obarvanih deželah omogočili odprtje gledališč, kinodvoran in kulturnih domov. Nekateri so svoja vrata že odprli, drugi obiskovalce pričakujejo v teh dneh.

Novice Korak k večji varnosti kopalcev v starem jezu v Solkanu

06.05.2021

Lanska tragična nesreča, utopitev desetletnega dečka v reki Soči, je znova odprla vprašanje o varnosti kopanja in potrebnih ukrepih. V torek so predstavili Študijo o zagotavljanju varstva pred utopitvami na področju rekreacijskega centra Solkan.

Novice UP v novo študijsko leto z novima programoma

06.05.2021

Na Univerzi na Primorskem so zelo zadovoljni s prijavami v prvem prijavnem roku za vpis v prvi letnik dodiplomskih programov. V novo študijsko leto bo Univerza na Primorskem vstopila tudi z dvema novima študijskima programoma.

Novice Novogoriško mestno kopališče odprto, na strehi zimskega bazena požar

05.05.2021

Na novogoriškem mestnem kopališču se je letos kopalna sezona začela že 1. maja, v športnem parku pa zaključujejo dela na strehi novega zimskega bazena. Prav tam je v ponedeljek izbruhnil manjši požar. 

Novice Ob letošnjem dnevu astme poziv k odkrivanju zmot o tej bolezni

04.05.2021

Svetovni dan astme obeležujemo vsak prvi torek v maju. Astma sodi med najpogostejše kronične pljučne bolezni, po svetu je obolelih več kot 300 milijonov ljudi. Poleg tega je za astmatike okužba z novim koronavirusom večje tveganje.

Novice Na Ajdovskem tretji projekt Moja pobuda

04.05.2021

Ajdovska občina se pripravlja na tretjo izvedbo projekta Moja pobuda oziroma participativnega proračuna. Tudi tokrat uvajajo novosti.

Novice Na Kanalskem odslej brez banke

04.05.2021

Poslovalnica Nove kreditne banke Maribor v Kanalu ob Soči od ponedeljka ne posluje več. Vodstvo banke zaprtje kanalske enote upravičuje s potrebo po optimizaciji poslovanja. Nad ravnanjem banke so v lokalni skupnosti zelo razočarani in jezni.

Novice Labodjemu paru v Kopru odnesli mladičke

03.05.2021

Policija preiskuje, ali so bili morda na delu trgovci z labodi.

Novice Zaostrene gospodarske razmere najbolj udarile mlade delavke in delavce

01.05.2021

Zaradi pandemije smo priča največjemu krčenju evropskega gospodarstva od druge svetovne vojne. Mladi pa so skupina, ki so jo zaostrene gospodarske razmere najbolj prizadele.

Stran 2 od 36
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov