Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji MatejaRM

Novice Gostinci želijo, da odprtje teras in vrtov ne bi trajalo samo teden dni

19.04.2021

Primorski gostinci – nekateri so odprli terase lokalov po šestih mesecih – opozarjajo, da sproščanje ukrepov v tej dejavnosti ne velja za vse gostince, kajti nekateri vrtov in teras nimajo, tistim, ki strežejo hrano, pa se odprtje ne bi ekonomsko izšlo.

Novice Vse več KS na Bistriškem prepušča upravljanje pokopališč Komunali

19.04.2021

Na Bistriškem, kjer je 11 pokopališč, je komunalno podjetje v lanskem letu poleg pokopališča v Trnovem prevzelo v upravljanje še tistega v Podgradu. Zanimanje za predajo upravljanja so izrazili še v nekaterih krajih.

Novice KPK:  Aleksandra Pivec o plačilih za prenočevanje v Izoli ni govorila resnice

15.04.2021

Komisija za preprečevanje korupcije ugotovitev preiskave o ravnanju nekdanje kmetijske ministrice ob službenih obiskih v Izoli vsaj uradno ni objavila. Potrdili so nam še, da je Pivčeva zoper ugotovitve KPK vložila tožbo na upravno sodišče.

Kultura V koprski knjižnici predstavili monografijo Vojka Gašperuta

15.04.2021

V Osrednji knjižnici v Kopru so predstavili monografijo slikarja Vojka Gašperuta, ki je izšla ob njegovi 70-letnici. Zajetna publikacija, ki jo je uredila Anamarija Stibilj Šajn, v besedi in sliki predstavi dolgoletno plodno delo avtorja, ki slika z usti.

Novice Za mnoge gostince samo odprtje teras ne bo dovolj

14.04.2021

Vrata nastanitvenih obratov in velikega dela gostinskih lokalov so zaprta že od lanskega oktobra. Nekaj jih je medtem že obupalo in prenehalo z dejavnostjo, tisti, ki pa še vztrajajo, računajo na pomoč in čimprejšnjo sprostitev ukrepov.

Novice Študentje potrebujejo sistemsko rešitev – vse ostalo je gašenje požara

14.04.2021

Študentska organizacija Univerze na Primorskem je v preteklih mesecih zbirala izkušnje študentov s težavami, ki jih pestijo v času ukrepov za zajezitev pandemije. Zgodbe študentov, četudi na stiske opozarjajo že vse leto, so jih pretresle.

Novice Zadnja pozeba hujša od vseh dosedanjih

13.04.2021

Kmetijski minister Jože Podgoršek ter državna sekretarja Aleš Irgolič in Anton Harej so si v ponedeljek na več kmetijah po Sloveniji ogledali škodo po nedavni pozebi. Razpravljali so o ukrepih pomoči in sistemskih rešitvah v prihodnje.

Novice Marina Koper in občina pred sklenitvijo sporazuma

12.04.2021

Koprska občina in Marina Koper sta pred sklenitvijo sporazuma za ureditev nerešenih razmerij. Na občini so namreč pred dvema letoma ugotovili, da upravljalec marine v minulem desetletju občini ni plačeval za uporabo, kot je bilo to zapisano v pogodbi.

Novice Kateri ukrepi veljajo od ponedeljka?

11.04.2021

Po 11-dnevni ustavitvi javnega življenja od ponedeljka protikoronski ukrepi nekoliko manj strogi. Razglasitev epidemije podaljšana in bo od 17. aprila veljala še 30 dni.

Zgodbe Je Dante res našel navdih za Pekel v jami na Tolminskem?

11.04.2021

Septembra bo minilo 700 let od smrti največjega italijanskega pesnika Danteja Alighierija. Navdih za Pekel v Božanski komediji naj bi našel v Zadlaški oz. Dantejevi jami v bližini Tolminskih korit.

Novice V Pivki se pripravljajo na obeležitev 30-letnice osamosvojitve

10.04.2021

V Parku vojaške zgodovine v Pivki, katerega glavno poslanstvo je ohranjanje zgodovinskega spomina na dogajanje leta 1991, bodo obletnico počastili s številnimi dogodki, pridobili pa so tudi nekaj novih eksponatov.

Novice 2. maja v Tolminu prvič gorska avtomobilska dirka

11.04.2021

Prva gorska hitrostna dirka v Tolminu bo štela tudi za odprto državno prvenstvo in pokalno prvenstvo v gorskohitrostnem avtomobilizmu. Zaradi trenutnih razmer bo dirka kot kaže najverjetneje brez gledalcev.

Stran 5 od 36
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov