Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji MatejaRM

Novice Gospodarstvo se začenja v domačem gospodinjstvu

26.04.2021

Slovenija je že 10 let vključena v akcijo ozaveščanja o pomenu finančnega izobraževanja in finančne pismenosti otrok in mladostnikov. Kot poudarjajo strokovnjaki, se gospodarstvo začenja v gospodinjstvu in pomembno je zavedanje, da nič ni brezplačno.

Zgodbe Kjer Kras poljubi Brkine, je doma Mitski park Rodik

26.04.2021

Mitski krajini Rodik in hrvaška Trebišća sta vrsto desetletij gradili svojo turistično pot. Čezmejna turistična destinacija Mitski park ju je povezala in ju uvrstila na turistični zemljevid.

Novice Skupina dedičev na Bovškem proti plačevanju pavšalne turistične takse

26.04.2021

Potomci prebivalcev Loga pod Mangartom, ki so tam podedovali hiše, živijo pa drugje, so se Občini Bovec pritožili zaradi plačevanja pavšalne turistične takse.

Kultura V Sežani z NEdogodkom opozarjajo na predolg kulturni mrk

23.04.2021

Te dni mineva že pol leta, kar so zaprti kulturni domovi, gledališča in kinodvorane. V Sežani so se odločili, da kot opozorilo na predolgo zaprta vrata Kosovelovega doma pripravijo NEdogodek na ploščadi pred domom.

Novice Primorci beremo že 15 let

23.04.2021

Danes obeležujemo svetovni dan knjige in avtorskih pravic. Z današnjim dnem pa se tradicionalno začenja tudi akcija "Primorci beremo", ki jo primorske knjižnice pripravljajo že petnajsto leto.

Novice Ribogojnica Faronika ni naprodaj

22.04.2021

Hrvaška multinacionalka Atlantic Grupa se po naših informacijah zanima za nakup tolminske ribogojnice Faronika, vendar je njena lastnica, Ribiška družina Tolmin, zavrnila posel, češ da njena hčerinska družba ni naprodaj.

Novice Primorska je zelo izpostavljena višjim koncentracijam radona

22.04.2021

Radon je naravni radioaktivni žlahtni plin brez barve in vonja, ki se nahaja povsod v zemeljski skorji. Ker ne reagira z drugimi snovmi, skoznje z lahkoto prodira.

Novice Dan Zemlje: naravovarstveniki pri nas zaskrbljeni

22.04.2021

Danes je dan Zemlje, dan našega planeta. Naravovarstveniki v Sloveniji so zaskrbljeni, ker bodo vlagatelji, na osnovi sprememb, ki jih pripravlja ministrstvo za okolje, že julija lahko enostavneje prišli do okoljevarstvenih soglasij za posege v prostor.

Novice Zlati grb občine Renče-Vogrsko Alešu Buciku

21.04.2021

Najvišje priznanje občine Renče-Vogrsko, ki ga podeljujejo enkrat v štiriletnem obdobju, bo tokrat prejel nekdanji župan te najmlajše lokalne skupnosti na Goriškem – Aleš Bucik.

Novice Tržaški dostavljavci hrane so se pridružili vsedržavni stavki

21.04.2021

Z dostavo hrane na dom se v Trstu preživlja več kot sto študentov, priseljencev in domačinov. Povpraševanje je v času pandemije skokovito naraslo. Tržaški dostavljavci so se priključili vsedržavni pobudi za pravno ureditev delovnega razmerja.

Novice Letos bodo zaključil protipoplavno sanacijo v Strunjanskih solinah

20.04.2021

V Krajinskem parku Strunjan bodo letos obnovili še zadnji del notranjega nasipa v solinah. S tem bo to pomembno obalno mokrišče zaščiteno pred vse pogostejšimi poplavami, ki so posledica podnebnih sprememb.

Novice Ekološka pridelava grozdja se povečuje

20.04.2021

V Sloveniji se ekološka pridelava grozdja povečuje. Približno pet odstotkov površin je vključenih v ekološko pridelavo. Največ vinogradnikov se za tak način pridelave odloča na Primorskem.

Stran 4 od 36
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov