Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Odmevi

Avtorji MatejaRM

Novice Se jeseni v Bovcu obeta gradnja doma starejših?

01.05.2021

Bovški svetniki so z rebalansom proračuna včeraj soglasno zagotovili 210 tisoč evrov za nadaljevanje projekta doma starejših na Jezercah, ki naj bi ga zgradili do leta 2023. Občina mora zagotoviti upravljalca.

Novice Na parkirišču za avtodome veljajo drugačna pravila kot v kampih

30.04.2021

V Izoli tudi ta konec tedna pričakujejo povečano število avtodomov. Da bi se izognili gneči, neredu in slabi volji, bodo redarji poostrili nadzor, obiskovalcem delili zgibanke in jih opozarjali, da na parkirišču veljajo drugačna pravila kot v avtokampu.

Novice Cepilni centri na Primorskem pripravljeni na večjo količino cepiv

30.04.2021

Kako, če sploh, se bodo cepilni centri reorganizirali, ko bodo v prihodnjih tednih dobili večje količine cepiva? Na Primorskem večjih sprememb ni pričakovati, saj ponekod že zdaj dobro sodelujejo s civilno zaščito in cepljenja izvajajo pospešeno.

Novice Oživljanje območja nekdanjega Javorja obeta nova delovna mesta

30.04.2021

Zapuščenemu območju propadlega Javorja v Pivki se vendarle obetajo boljši časi. Večino zemljišč je kupilo vrhniško podjetje, ki proizvaja avtodome.

Novice Težave Hita se poznajo tudi v občinski blagajni

29.04.2021

Hit postopno odpira gostinske lokale, igralnice pa ostajajo zaprte. Družba zmanjšuje število zaposlenih, vsak mesec pa ustvari več kot milijon evrov izgube. Ker ni prihodkov, ima težave tudi Mestna občina Nova Gorica.

Novice Kje dopustujejo Slovenci?

29.04.2021

S sproščanjem ukrepov v tem tednu je prvomajske praznike marsikdo izkoristil za potovanja. Nekateri so se odpravili v tujino, drugi so se odločili za domače turistične destinacije.

Novice Nove enote civilne zaščite za prečrpavanje vode

29.04.2021

Uprava za zaščito in reševanje je leta 2019 nove enote ustanovila v sedmih regijskih izpostavah. Gre za tehnične reševalne enote, ki so opremljene in usposobljene za posredovanje v primeru obsežnih poplav. Ena deluje tudi na severnem Primorskem.

Kotiček za jeziček Sklanjanje dvojnih moških imen

29.04.2021

V današnji rubriki Kotiček za jeziček vam bomo predstavili sklanjanje dvojnih moških imen. Vprašanje je, ali sklanjamo samo eno ime, prvo ali drugo, morda obe

Novice V Bovcu glavno središče za proizvodnjo mehatronskih aktuatorjev družbe Mahle

28.04.2021

Družba Mahle namerava do leta 2025 sedanjo proizvodnjo mehatronskih aktuatorjev s sedanjih dva in pol milijona enot povečati na šest milijonov. Glavno proizvodno in razvojno središče v Sloveniji bo v Bovcu.

Novice Nadzornih točk na meji ni več, omejitve za vstop v Slovenijo še veljajo

28.04.2021

Od danes na cestnih povezavah na mejnem območju z Italijo in Avstrijo ni več kontrolnih točk, kjer so policisti preverjali izpolnjevanje pogojev za vstop v našo državo. A to ne pomeni, da ti ne veljajo več.

Novice Pomol za usposabljanje pomorščakov bo zgrajen do junija, GZOP bi gradnjo ustavil

28.04.2021

Ukrepi za omejevanje epidemije so nekoliko zamaknili tudi gradnjo novega pomola za usposabljanje pomorščakov pri šolski čolnarni v Portorožu. Na Fakulteti za pomorstvo in promet ocenjujejo, da bi gradbena dela lahko zaključili junija.

Novice Občina Koper bo za Toncity pripravila nov prostorski načrt

28.04.2021

Potem ko je Ustavno sodišče povedalo, da referenduma o prostorskem načrtu za mestni park na že več let zaraščenih zemljiščih med sodiščem in nakupovalnim središčem v Kopru ne more biti, bo občina začela pripravo povsem novega prostorskega načrta.

Stran 3 od 36
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov