Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji MatejaRM

Novice Stanovalci koprskega jedra bodo prihodnji teden izvedeli več o parkirnem režimu

02.04.2021

Ploščad nad parkirno hišo na Muzejskem trgu v Kopru so začeli preurejati v park. Na občini upajo, da bo predvidoma poleti postal nov prostor druženja. Velik del parka bo ozelenjen.

Novice V Postojni danes odprli Upravo avtocestne policije

31.03.2021

Nova enota, ki bo skrbela za večjo prometno varnost in izboljšanje prometne kulture, bo delovala kot samostojna organizacijska enota v sklopu Generalne policijske uprave. Sedež ima v preurejenih prostorih nekdanje prometne policije.

Novice Stara vodna črpalka nova turistična točka v okviru Krajinskega parka Beka

31.03.2021

Občina Hrpelje-Kozina je z obnovo stare vodne črpalke in bližnjega objekta dobila novo pomembno turistično točko. Ta bo izvrstno izhodišče za aktivno doživljanje Brkinov in neokrnjene narave ter za spoznavanje pomembne kulturne in tehnične dediščine.

Novice Prihodnje leto potniški promet med obema Goricama še po železnici

31.03.2021

Leta 2022 naj bi po zagotovilih pristojnega ministrstva stekel čezmejni  železniški potniški promet med Novo Gorico in Gorico. Po bohinjski železniški progi se bodo lahko pripeljali potniki iz Jesenic ter potovali naprej po Italiji in obratno.

Novice "Mi smo ljudje, ki živimo pol tukaj, pol tam!"

30.03.2021

Na Goriškem je prehajanje meje možno na nadzorni točki v Vrtojbi, na dveh kontrolnih točkah pa zgolj ob določenih urah. Ljudje v Gorici in Novi Gorici, ki imajo tu ali tam sorodnike, službe, šole ali vrtce, so zapiranja in odpiranja meja že naveličani.

Novice Program SPIN za delavce, ki so pred izgubo službe

30.03.2021

Delavci, ki jih je povozil čas, bodo težko obdržali ali našli novo službo. Zato je pomembno, da skozi nadgrajujejo ali pridobivajo novo znanje. Projekt SPIN je namenjen vsem, ki jim grozi izguba zaposlitve in bi svoj položaj na trgu dela radi izboljšali.

Novice Po številu cepljenih v vrhu goriška, obalno-kraška in primorsko-notranjska regija na repu

27.03.2021

Podatki o razdeljevanju cepiv proti covidu-19 med cepilne centre kaže na velike razlike med količino prejetih cepiv glede na število prebivalcev. To pa vpliva na število cepljenih v določenih regijah. Nas je zanimalo, kako cepljenje poteka na Primorskem.

Novice Rdeča ponovno tudi goriška regija

25.03.2021

Že od začetka marca število okužb narašča. Samo včeraj jih je bilo v Novi Gorici 61, kar je polovica vseh okužb na severnem Primorskem. Po 14-dnevni incidenci močno izstopa občina Vipava, najboljše razmere pa so zaenkrat v občini Bovec.

Novice Naravovarstveniki pozdravljajo umik spornega člena novele zakona o vodah

24.03.2021

Pristojni ministrstvi sta umaknili določilo, po katerem bi lahko na vodovarstvenem območju gradili objekte in naprave, ki uporabljajo nevarne snovi. Naravovarstvenikom pa se zdi sporen tudi predlog, ki bi omogočal določene posege na priobalnih zemljiščih.

Novice Tik pred iztekom roka pritožba na kraški del drugega tira

23.03.2021

Avstrijski Strabag se je pritožil na izbor 2TDK, ki je za graditev odseka drugega tira med Črnim Kalom in Divačo izbral konzorcij Kolektorja CPG in njegove turške partnerje. To bo zamaknilo podpis pogodbe, dokler odločitev ne bo pravnomočna.

Novice Pandemija odnesla jubilejno 40. srečanje Odprta meja

19.03.2021

Ta konec tedna bi občini Dolina in Hrpelje-Kozina obeleževali 40 let pohoda Odprta meja, a tradicionalnega čezmejnega srečanja že drugo leto zapored zaradi pandemije ne bo. Župana pobratenih občin sta se danes srečala na nekdanjem mejnem prehodu v Botaču.

Novice Obnova ribogojnice v Kobaridu se zaključuje

16.03.2021

Konec meseca bodo predvidoma zaključili z obnovo ribogojnice Soča v Kobaridu v lasti Zavoda za ribištvo Slovenije, s katero so začeli jeseni 2018.

Stran 7 od 36
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov