Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji MatejaRM

Novice Poklicnemu izobraževanju je treba ponovno dati veljavo

17.09.2021

Obrtno podjetniška zbornica Nova Gorica je pripravila okroglo mizo o Izzivih pomanjkanja kadrov v gospodarstvu. Ključna ugotovitev sodelujočih je bila, da je potrebno poklicnemu izobraževanju ponovno dati veljavo in zanj ustvariti ustrezne pogoje.

Zgodbe Zakaj ribiči lovijo samo "ujutro"?

24.05.2021

Šavrinko Nadjo je v tokratni rubriki Sen znala jes zanimalo, zakaj mora zjutraj v ribarnico po ribe in ne "popudan". Rib namreč ne je za zajtrk.

Novice Graditev tolminske obvoznice najpozneje prihodnjo pomlad

20.05.2021

Celotna naložba 1,5 kilometra dolgega odseka s tremi krožišči in z enim navadnim križiščem ter mostom čez Tolminko je ocenjena na 12 milijonov evrov, gradnja pa naj bi trajala dve leti.

Novice Komenska šola ima novo kuhinjo

14.05.2021

V Komnu so ta teden predali namenu novo šolsko kuhinjo, v kateri bodo dnevno pripravljali nekaj več kot 500 obrokov za šolarje in starejše občane.

Novice Mladi v Tolminu pogrešajo skupen mladinski center

13.05.2021

V Tolminu manjkajo prostori za koncerte in druženje, ugotavljajo v Klubu tolminskih študentov, ki je rešitve iskal na javni tribuni. Mladinske organizacije, ki so zdaj razpršene po vsem mestu, se želijo združiti pod eno streho.

Novice Študentje za najem sobe konkurirajo s turisti

12.05.2021

Vrvež po mestih, kjer so univerze, je po večmesečnem mirovanju oživel. Študenti so se vrnili v svoje študentske sobe, a v domove Univerze na Primorskem le dobra polovica, saj fakultete nekatera predavanja še vedno izvajajo prek spleta.

Zgodbe Mednarodni dan medicinskih sester: "Gremo pogumno naprej!"

12.05.2021

12. maja praznujejo medicinske sestre in zdravstveni tehniki v Sloveniji in po vsem svetu.

Novice Od mreže točk do Centra tehniške dediščine na Goriškem

12.05.2021

Mreži štirih točk tehniške dediščine se je z razstavo fotografij in predmetov v Kulturnem domu Bukovica pridružila tudi občina Renče-Vogrsko. To je prva predstavitev zgodovine in razvoja gospodarstva, podjetništva in obrti v najmlajši občini na Goriškem.

Zgodbe Lesene igrače, da otroci ne bodo več 'tako leseni'

11.05.2021

Primož Rojc, doma na Bistriškem, je v času zaprtja, ki ga je prinesla epidemija koronvirusa, zasnoval Snežniške zverinice in Koprske beštije – lesene, ročno izdelane in poslikane igrače, ki pomagajo pri razvoju motoričnih spretnosti najmlajših.

Novice Letos z javnim prevozom tudi iz Posočja v Čedad

11.05.2021

Tudi to poletje se v Posočju obetajo tako imenovani hop on - hop off prevozi, ki jim bodo letos predvidoma dodali še novo potniško linijo do Čedada.

Novice Za Vinakoper še vedno veliko zanimanje

11.05.2021

Dve leti po zadnjem poskusu prodaje se zanimanje za podjetje Vinakoper spet krepi. Sprožil ga je podjetnik Franc Frelih, ki ne skriva, da želi kupiti koprsko vinsko klet.

Novice Obnova vinogradov na Vrtojbensko - Biljenskih gričih sproža pomisleke

10.05.2021

Največji zaokrožen vinogradniški kompleks v Sloveniji, Vrtojbensko - Biljenski griči, dobivajo novo podobo. Z njimi upravlja država oziroma Sklad kmetijskih zemljišč, ki jih je oddal v zakup osmim najemnikom. Ti so zaraščene terase začeli obnavljati.

Stran 1 od 36
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov