Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Natalija Sinkovič

Novice V Račah imajo nov zbirni center za odpadke

11.11.2021

V Račah je včeraj občina Rače – Fram odprla preurejeno odlagališče za odpadke. Sodoben objekt je bistveno večji od prejšnjega, investicija pa je bila vredna 405 tisoč evrov in jo je občina v celoti investirala sama. 

Novice Število okuženih narašča tudi v Slovenski Bistrici

04.11.2021

Epidemično stanje v občini Slovenska Bistrica kaže podobno sliko kot drugod po Sloveniji, trenutni podatki kažejo 52-odstotno precepljenost, 330 okuženih občanov, več kot polovico pozitivnih brisov, ki jih odvzamejo v Zdravstvenem domu. 

Novice Klemna Prepeliča so domačini vzneseno sprejeli

12.08.2021

Na stadionu v Slovenski Bistrici so v sredo pripravili sprejem za odličnega bistriškega košarkarja Klemna Prepeliča. Z najvišjo uvrstitvijo med bistriškimi športniki, z osvojenim 4. mestom, pa je postal tudi najboljši bistriški olimpijec. 

Novice Obeta se kolesarska steza do železniške postaje

09.08.2021

Občina Slovenska Bistrica ima v letošnjem proračunu 1,4 milijona evrov rezerviranih za ureditev kolesarske poti od središča mesta do Železniške postaje. Dogovor z ministrstvom za infrastrukturo pa kaže na to, da bo projekt investiran iz programa EuroVelo.

Novice S cepljenjem po lokalnih skupnostih zadovoljni

04.08.2021

V Zdravstvenem domu Slovenska Bistrica so cepljenje organizirali tudi po lokalnih skupnostih. Z odzivom krajanov so zadovoljni, nekoliko manj pa z odstotkom cepljenih, ki je nižji od slovenskega povprečja.

Novice Bistriško športno dvorano že obnavljajo

29.07.2021

Pred kratkim je župan Ivan Žagar z direktorjem Lesnine MG, ki je bila na javnem razpisu izbrana za prenovo, podpisal tudi pogodbo za izvedbo del, ki morajo biti končana v letu dni

Novice Bistriški dom za starejše bodo nadgradili

28.07.2021

Bistriška enota Dom dr. Jožeta Potrča Poljčane je bila dokončana pred dobrimi 7 leti in pol, in že takrat je bilo jasno, da bo 124 postelj kmalu premalo. Zato se je občina odločila, da dom nadgradi.

Novice Impol začel graditi parkirišče za tovorna vozila

26.07.2021

V slovenskobistriškem Impolu se že dlje časa srečujejo s povečanim številom tovornih vozil, ki vsak dan vstopajo v njihov industrijski kompleks in s tem povzročajo zastoje tudi v prometu na Partizanski cesti.

Novice Ne! ponovnemu zagonu kamnoloma v Brinjevi gori

11.06.2021

Občani Zreč, Slovenskih Konjic in Oplotnice so se združili v civilno iniciativo, s katero želijo preprečiti ponovni začetek delovanja kamnoloma v Brinjevi gori, ki je bil vse od leta 2006  zaprt.

Novice Drevi v Poljčanah prireditev ob občinskem prazniku

04.06.2021

Drevi ob 19. uri bodo v telovadnici Osnovne šole v Poljčanah pripravili slovesno sejo občinskega sveta in podelili občinske nagrade ter nagrade najboljšim športnikom za lani.

Novice V Makolah sprejeli rebalans letošnjega proračuna

04.06.2021

Ta teden se je sestal občinski svet občine Makole. Svetniki so imeli na dnevnem redu 9 točk, med najpomembnejšimi pa je rebalans letošnjega proračuna.

Novice Bistriška Komunala lani priposlovala 160 000 evrov dobička

01.06.2021

Na zadnji seji občinskega sveta Občine Slovenska Bistrica so se svetniki seznanili tudi z letnim Poročilom o delovanju javnega podjetja Komunala Slovenska Bistrica, ki je lansko poslovno leto končalo s pozitivnim rezultatom.

Stran 1 od 23
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov