Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Hokej - svetovno prvenstvo elitne skupine: Kanada- Norveška, prenos iz Prage

Avtorji Slavko Jerič

Materinska knjižica "Papir veliko lažje sprejme spontani splav kot pa ljudje"

11.11.2022

"Tekst ni bil napisan, da bi deloval terapevtsko, ampak da odpre temo, o kateri je toliko tišine. Mogoče je to lahko terapevtsko, meni pa se zdi nekaj, kar upam, da odpre upanje," knjigo Materinska knjižica in temo spontanega splava opiše Katja Gorečan.

Športni SOS Med peščico evropskih prvakov brez SP-ja tudi slovenski košarkarji

08.11.2022

Italijanski nogometaši so edini med svetovno elito, ki se ponašajo z neslavnim rekordom: so edini svetovni prvaki, ki se niso uvrstili na evropsko prvenstvo, letos pa kot aktualni evropski prvaki ne bodo igrali na svetovnem prvenstvu.

Slavko Jerič Mea culpa: Napake so del (novinarskega) življenja

09.11.2022

Slovar slovenskega knjižnega jezika v dokaj razvejani definiciji besedo napaka opredeli tudi kot nekaj, kar ni v skladu z resničnostjo, dejstvi. Nikoli ni prijetno, če narediš napako. A še večja napaka bi bila, če bi mislil, da napak nikoli ne delam.

Športni SOS Sedma nebesa: Luka Dončić letos gospodar 30 točk

04.11.2022

Luka Dončić je na dobri tretjini tekem, ki jih je odigral v rednem delu Lige NBA, presegel mejo 30 točk, v tej sezoni pa je v tej statistični prvini neprekosljiv, saj je vselej dosegel vsaj 31 točk.

Ekslibris Knjiga Zadnji dve še ni končana - obnavljala se bo glede na dogajanje v Keniji

04.11.2022

"Kako čudovito je imeti čas za posvetitev samo eni temi," je ob pisanju knjige Zadnji dve spoznala Maja Prijatelj Videmšek, soavtor Boštjan Videmšek pa je bil vesel ugotovitve, da lahko piše v dvoje.

Športni SOS Vodišek ponovil zlati dvojček Mitje Petkovška in Petra Mankoča

26.10.2022

Toni Vodišek ima letos za seboj fantastično sezono, saj je postal evropski in svetovni prvak v jadralnem razredu formula kite. Ta bo čez dve leti v Parizu prvič tudi v programu olimpijskih iger.

Zadnji dve Boštjan Videmšek: "Ne rešujemo nosorogov, ampak si čistimo lastno vest"

28.10.2022

Na svetu živita le še dve beli severni nosoroginji, ki travo mulita v Ol Pejeti. Ko sta zakonca Videmšek prvič stopila v kenijski rezervat, sta doživela magični trenutek, samo spogledala sta se in takoj jima je bilo jasno, da želita napisati knjigo.

Slavko Jerič Rafael Nadal, a modern Sisyphus

02.06.2022

Sisyphus' tireless work, pushing a rock toward the top of a hill contains an element of eternal repetition. Like an ancient foreshadowing of the modern GIF, caught in a loop with no beginning or end in sight, endlessly repeating itself.

Slavko Jerič Dear Primož

07.09.2022

I’ve been taught that sport is many things. Most of all, it’s an industry, an opportunity for business. But for me, it has always been a story, a platform for life, with athletes as the main characters, who teach us about perseverance and inspiration.

Ekslibris Najboljši odziv: "Zaradi smeha je morala prekiniti tek"

21.10.2022

Davorin Pavlica je vse knjige iz opusa Štoparskega vodnika po Galaksiji najprej prebral v prevodu Alojza Kodreta, slovenske besede so se mu tako "zapekle v možgane", da prevod ceni celo bolj kot originalne besede Douglasa Adamsa.

Športni SOS Miloš Breznikar edini, ki je za 10 golov potreboval manj kot 10 ur

21.10.2022

Mirlind Daku je prvi nogometaš, ki je v tej sezoni Prve lige dosegel deset golov, za kar je potreboval ducat tekem. V tem pogledu so rekorderji Miloš Breznikar, Štefan Škaper in Zoran Ubavič, ki so ta mejnik dosegli že na sedmi tekmi.

SOS odmev Kako daleč gre lahko Kiddova trenerska replika Lakersov iz leta 2020?

19.10.2022

Košarkarji Dallasa so se v zadnjem obdobju precej spremenili, a njihov domet ostaja podoben. V idealnem scenariju bi lahko presegel mejo 50 zmag, kar bi Luko Dončića lahko potisnilo vse do nagrade MVP, je prepričan Iztok Franko.

Stran 27 od 84
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov