V Stanju zamaknjenosti mu je težave povzročala Natalie Portman. Foto:
V Stanju zamaknjenosti mu je težave povzročala Natalie Portman. Foto:

Po na videz enostavnem prestopu Willa Smitha iz Princa na Bell Airu med Može v črnem in po še večjem uspehu Georga Clooneya iz Urgence se zdi, da je televizija najprimernejša odskočna deska za preboj k filmu. Primer Davida Carusa iz nadaljevanke NYPD, ki je z nastopi v filmih izgubil večino svojih privržencev pa dokazuje, da enačba ni tako preprosta.

Akcijskim spektaklom se izogiba
Zach Braff, ki se na televiziji predstavlja predvsem s komične plati, je lani ljubitelje alternativnega filma presenetil z nastopom v nizkoproračunski drami Stanje zamaknjenosti. 30-letni igralec se je po tej pozitivni izkušnji odločil, da bo nadaljeval v podobni smeri in si izbiral le filme, ki bi si jih šel tudi sam ogledat v kino.

Naslednjo pomlad bo tako v kinematografe prišla drama The Last Kiss, za tem pa še komedija Fast Track. V bližnji prihodnosti pa bo moral Zach predvsem izplačati še stare dolgove: na nanizanko Mladi zdravniki ga pogodba veže še za dve sezoni. Ko bo naslednjič razpolagal s svojim časom, bi se Brach - zopet po Clooneyjevih stopinjah - rad preizkusil tudi v vlogi režiserja.