Bo Patrick Viera po devetih letih zapustil vrste Arsenala? Foto: EPA
Bo Patrick Viera po devetih letih zapustil vrste Arsenala? Foto: EPA
Luis Figo
Luis Figo je kljub 32 letom še vedno tarča velikih klubov. Foto: EPA

Italijanski prvak naj bi tako Londončanom za enega najboljših zveznih nogometašev na svetu poslal ponudbo, ki vsebuje 15 milijonov evrov ter dva igralca - Jonathana Zebino in Enza Maresco.

Francoz se še ni odločil o odhodu iz kluba, s katerim je lani podpisal novo pogodbo, izrazil pa je željo po pogovoru s trenerjem Arsenom Wengerjem. Delegacija Juventusa bo na pogovore v London odpotovala v torek. Za Vieiro je še vedno ogret tudi Real.

Inter ponudil tri milijone za Figa
Medtem pa je milanski Inter Realu Madridu poslal ponudbo za portugalskega zvezdnika Luisa Figa, ki je ob koncu prejšnje sezone bolj ali manj sedel na rezervni klopi kraljevskega kluba. Italijani so zanj pripravljeni odšteti tri milijone evrov. Zanimanje za Figa, ki ima pogodbo z Realom še eno sezono, je že prej izrazil evropski prvak Liverpool. Real Madrid pa je Portugalca vključil v kader za ameriško turnejo, na katero se Španci odpravljajo v četrtek.

Urugvajca okrepila beli balet
Med potniki za ZDA sta tudi urugvajska reprezentanta Pablo Garcia in Carlos Diogo, ki sta po opravljenem zdravniškem pregledu z Madrižani podpisala večletni pogodbi. 28-letni Garcia je doslej branil barve Osasune in igra v zvezni vrsti. 21-letni Diogo je prišel iz River Plateja, kjer je igral predvsem na desnem boku.

An v prihodnji sezoni v Metzu
Južnokorejski nogometni reprezentant Džung Hvan An, ki je bil junak svetovnega prvenstva leta 2002, je podisal enoletno pogodbo s francoskim Metzem. Lani je igral za Jokohamo v japonski ligi.

Povezave: Arsenal, Juventus, Real Madrid, Inter, Liverpool