Perspektivni Nemanja Zelenović ostaja v Celju. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Perspektivni Nemanja Zelenović ostaja v Celju. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Lekai, ki je v nedeljo odlično odigral finalno tekmo slovenskega rokometnega pokala proti Gorenju (28:24) in dosegel pet golov, si je v enem izmed številnih dvobojev zlomil palec desne roke. Tekmo je sicer odigral do konca, vendar je poznejši pregled pokazal, da gre za hujšo poškodbo. Najverjetneje bo potrebna operacija, to pa pomeni, da je sezona zanj že končana.

Najboljši igralec na zaključnem turnirju Pokala Slovenije, Nemanja Zelenović, je podaljšal pogodbo s Celjem še za dve leti, tako da bo ostal v mestu ob Savinji do konca sezone 2014/2015.

23-letni Zelenović je v Celje prišel pred dvema sezonama, zdaj pa se je v ekipi dokončno uveljavil. "Vesel sem, da bom še naprej med temi fanti, s katerimi se odlično razumemo in smo prava klapa. Tukaj so idealne razmere, da se bom lahko še v naprej izpopolnjeval ter napredoval v svoji igri. Sam se bom trudil, da prikažem še boljše igre, ki bodo koristile tej veliki ekipi, ki je zaslužna tudi za včerajšnji naziv najboljšega igralca. Vesel sem, da te uspehe delim z njimi in prepričan sem, da je naslov pokalnega prvaka le eden v nizu naših uspehov, ki bodo še sledili," je povedal Zelenović.