V reprezentanci spet vlada kemija. Foto: Reuters
V reprezentanci spet vlada kemija. Foto: Reuters

Aktivni bodo tudi odbojkarji na svetovnem prvenstvu za enega največjih uspehov slovenskega športa – bojevali se bodo že za polfinale.

Sorodna novica Z izjemnim Dončićem slovenski motor znova na visokih obratih

V novi epizodi podkasta Vala 202 Na prvo žogo je gost nekdanji košarkarski reprezentant Goran Jagodnik z izkušnjami iz preteklosti skušal povzeti, kaj se je dogajalo v garderobi po tekmi z Bosno in Hercegovino. Pravi, da zanesljivo ni bilo nežnih bodrilnih besed, da se je že na naslednji tekmi z gostitelji videlo, da so vloge vnovič razdeljene in da so se igralci pogovorili po moško.

Je to že prava Slovenija? Je ena dobra predstava po opomniku dovolj, ali bo še treba poteptati žerjavico že na naslednji tekmi s Francijo? Košarkarski reporter Franci Pavšer razlaga odzive vodstva reprezentance, v oddaji pa se posvetimo tudi zadnji odbojkarski tekmi svetovnega prvenstva v Stožicah.

Pred selitvijo v Katovice je odbojkarski reporter Boštjan Reberšak poudaril, da so na strani slovenskih reprezentantov izkušnje. Vsi skupaj z voditeljem Urošem Volkom pa ugotavljajo, da so Stožice lahko dvorana peklenskega vzdušja, ki ga pričakujemo za konec enega največjih tekmovanj v Sloveniji.