"Nikoli ne bom razumela," je na Instagramu zapisala danes 40-letna pevka, ki je na prelomu tisočletja zaslovela s pesmijo The Boy Is Mine.

Ob tem je izrekla sožalje Bryantovi vdovi Vanessi in vsem družinam, ki jih je prizadel tragični padec helikopterja, v katerem je poleg Kobeja in njegove 13-letne hčerke Gianne umrlo še sedem ljudi. Zapis je pospremila s ključnikoma Mamba in Mambacita ter s simbolom srca.

Brandy Norwood in Kobe Bryant imata namreč skupno zgodovino – maja 1996 je bila namreč njegova spremljevalka na maturantskem plesu gimnazije Lower Merion Township v Filadelfiji, ki je bil v hotelu Bellevue.

Tudi pozneje sta si ostala blizu. Pri Entertainment Tonight so ju obiskali na snemanju njene priljubljene humoristične serije Moesha, ko je Kobe nastopil kot gost. Brandy je nosila njegov Lakersov dres s številko 8, bila pa sta vidno povezana.

Ko so ju vprašali, ali držijo govorice, da se sestajata, sta se oba nasmejala. "Skupaj sva šla na maturantski ples, ste slišali to? On bo vedno moj spremljevalec," je dejala Brandy. Kobe pa se je nasmehnil in dejal, da imata "zelo prijateljski odnos".