Imitatorja Marjan Šarec in Tilen Artač. Foto: MMC RTV SLO
Imitatorja Marjan Šarec in Tilen Artač. Foto: MMC RTV SLO

Kaj imata Katarina Kresal in imitator Tilen Artač? Tilen je namreč priznal, da se je razšel z igralko in voditeljico Tjašo Železnik, vendar pa je uteho že našel pri lepi Katarini Kresal. Sicer je povedal, da nima končane srednje šole, vendar dela magisterij. Kako je to mogoče?. "Ja, če imaš Kresalovo ..."

Demonstracije za višje plače vladnih uslužbencev
Pred javnim zavodom RTV Slovenija se je zbralo kar 80.000 delavcev (od tega 4.000 delavk Mure), ki so zahtevali višje plače vladnih uslužbencev. Slavni govornik je bil direktor Radia Slovenija Vinko Vasle, za glasbene vložke pa je med drugimi poskrbel gospod Serpentinšek, Milka pa ga je poučila o pravilni tehniki petja s prepono.

O svojih nizkih plačah so potarnali ljubljanski župan Zoran Janković, ki mu je uspelo privarčevati le 2,5 evra - ravno za lahki jogurt, minister Bručan, gospa Milka in minister Rupel, ki bi raje delal v Muri, samo da bi si lahko kaj kupil s svojim denarjem in ne državnim.

Kakor koli, demonstracije so bile uspešne, saj so Slovenke in Slovenci pripravljeni odstopiti 30 evrov od svoje plače v pomoč vladnim uslužbencem, da ne bi potrebovali več živeti na državne stroške.