Victoria si je z najstarejšim sinom ogledala tudi tekme svetovnega nogometnega prvenstva leta 2006. Foto: EPA
Victoria si je z najstarejšim sinom ogledala tudi tekme svetovnega nogometnega prvenstva leta 2006. Foto: EPA
David in Brooklyn Beckham
David se je s takrat triletnim Brooklynom veselil osvojitve angleškega prvenstva. Foto: EPA

V torek se je v restavraciji Pink Taco v enem izmed losangeleških nakupovalnih središč kar trlo slavnih.

V glavni vlogi je bila poleg slavljenca Brooklyna njegova mati Victoria, ki je bila izredno dobro razpoložena in je ves čas skrbela za prijetno vzdušje. Poleg svojih prijateljic je na zabavo povabila tudi okoli 30 Brooklynovih prijateljev in njihovih mam.

Vsi so prihajali, njega ni bilo
Na praznovanju, ki si ga bo Brooklyn zagotovo zapomnil, sta bila seveda prisotna tudi njegova mlajša brata Romeo in Cruz, družina pa ni bila popolna, saj se slavni očka David zabave ni mogel udeležiti. S svojim nogometnim moštvom Los Angeles Galaxy je bil prav takrat na turneji po Aziji.

Victoria (skoraj) zasenčila slavljenca
A nič zato, Victoria je bila neustavljiva, ves čas je skakala od enega do drugega gosta, fotografirala, snemala s kamero in se šalila s povabljenci.

"Otroci so dobili vso mehiško hrano in prigrizke, ki soi si jih zaželeli, zvezdniške mamice pa so jih opazovale in klepetale. Vse so bile videti čudovito. Otroci so celo prinesli svoje zgoščenke. Najbolj se je zabava razvnela, ko so otroci na sredi restavracije začeli plesati break dance," je povedal neimenovani vir. Druščina je bila v ločenem prostoru, ki ga je ves čas varovalo osem varnostnikov.

Victoria in trije sinovi so nato odšli še v kino, kjer so si ogledali novi družinski film The Spiderwick Chronicles.

A. P.