Igralski par je bil skupaj na kakem javnem dogodku ali rdeči preprogi samo med promocijo filma The Place Beyond the Pines. Foto: EPA
Igralski par je bil skupaj na kakem javnem dogodku ali rdeči preprogi samo med promocijo filma The Place Beyond the Pines. Foto: EPA

"Mi Hombre. Mi Vida ... (Moj moški. Moje življenje.) Reči, da je najboljši igralec, s katerim sem kdaj delala, je milo rečeno," je zapisala 49-letna Eva ob seriji fotografij iz filma The Place Beyond the Pines, v katerem je leta 2012 zaigrala z 42-letnim Goslingom.

Med objavljenimi posnetki je bil tudi citat režiserke Grete Gerwig iz intervjuja za Rolling Stone, v katerem je hvalila Goslinga. Gerwig, ki je Goslinga režirala v prihajajočem filmu Barbika, je oskarjevskega nominiranca opisala kot “kombinacijo Marlona Branda, Gena Wilderja, Johna Barrymora in Johna Travolte”.

Eva se je zahvalila Gerwigovi s pripisom “Gracias briljantni in lepi Greti Gerwig @rollingstone”.

Gosling v filmu Barbika, ki bo premiero ugledal 21. julija, igra Kena, Barbiko pa Margot Robbie.

Prejšnji mesec je Eva Mendes o najnovejšem projektu svojega moža zapisala: “Tako j* smešno. Tako j* dobro. Tako j* komaj čakam, da vidite to. #ToJeMojKen.”

Otroke si je želel samo z njo

Gosling pa je pred kratkim v intervjuju za GQ dejal, da je vedel, da si želi z Evo ustvariti družino v trenutku, ko jo je spoznal na snemanju The Place Beyond The Pines leta 2011.

“Preden sem jo spoznal, nisem razmišljal o otrocih, ko pa sem spoznal Evo, sem spoznal, da si preprosto ne želim otrok brez nje,” je povedal.

“In v filmu so bili prizori, v katerih sva se pretvarjala, da sva družina, in se nisem hotel več zgolj pretvarjati. Zavedel sem se, da bi bilo to življenje, za katero bi bil lahko srečen, da bi ga imel."

Ne pričakujte je na premierah

Mendes je deloma potrdila, da sta se z Goslingom skrivoma poročila v intervjuju lani, ko ga je označila za svojega moža.

Nekdanja manekenka kubanskega rodu je nazadnje zaigrala v filmu Izgubljena reka leta 2014, Goslingovem režijskem prvencu, nato pa se je posvetila materinstvu in svoji modni liniji.

Na Instagramu redno osebno odgovarja svojim sledilcem, ki jo pogosto sprašujejo, ali jo bodo znova lahko videli na velikem platnu ali pa vsaj na rdeči preprogi z Goslingom.

A Mendes je enemu od uporabnikov pred kratkim odgovorila, da "tega" ne počneta in da imata raje zvezo zunaj žarometov, tako da je tudi na premierah Barbike ne pričakujte ob boku Goslinga.

Paru sta se v zvezi rodili hčerki Esmeralda (8) in Amada (6).

Ryan Gosling kot Ken in Margot Robbie kot Barbie. Foto: IMDB
Ryan Gosling kot Ken in Margot Robbie kot Barbie. Foto: IMDB