Minnie Driver je molčala kar tri leta. Foto: EPA
Minnie Driver je molčala kar tri leta. Foto: EPA

Ko je sporočila novico o nosečnosti, je dejala le, da je otrokov oče Anglež in da je "nekako v enakem poslu, kot sem jaz, v bližnji prihpodnosti pa ne načrtujeva poroke". Zdaj pa je priznala, da je šlo za scenarista, s katerim sta sodelovala pri TV-seriji Izmuzljivci (The Riches), v kateri je Minnie blestela kot prevarantska Dahlia Malloy.

"Nisva bila v resni zvezi in takrat se je odločil, da ne želi biti vključen v moje in Henryjevo življenje, zdaj pa je drugače," je igralka opisala razvoj dogodkov. "Ali je dober oče? Na nek način je. Še vedno se uči ..." je razkrila v intervjuju za revijo The Observer in pojasnila tudi, zakaj je takrat skrivala njegovo indentiteto, po treh letih pa o tem le spregovorila: "Ni bil slaven in ni se želel izpostavljati, zato sem ga hotela zaščititi. Zdaj pa se je zbližal s svojim sinom in ne bom ga več branila, saj je odrasel."

Minnie pa je priznala tudi, da si želi več otrok, vendar si jih kot mati samohranilka ne more privoščiti: "Henryjev oče in jaz najbrž ne bova imela več nobenega otroka skupaj, jaz pa bi imela vsaj še enega z velikim veseljem. Vendar tega kot mati samohranilka ne morem storiti, bilo bi preveč in pretežko."