Ronnie je poroko napovedal za prihodnje leto, zato je novica marsikoga presenetila. Foto: EPA
Ronnie je poroko napovedal za prihodnje leto, zato je novica marsikoga presenetila. Foto: EPA

34-letnica je nosila materino belo poročno obleko, Ronnie pa si je nadel temnomodro obleko, izpod katere so občasno pokukale rožnate nogavice. Med povabljenci so bili le najbližji prijatelji in sorodniki, saj sta si mladoporočenca želela intimne slovesnosti. Woodova poročna priča je bil Rod Stewart, med gosti pa so opazili tudi Paula McCartneyja z ženo, poroča Daily Mail.

Mladoporočenca se poznata že vrsto let, a do pred dvema letoma nista imela priložnosti, da bi se zbližala. "Ronnie je bil poročen in potem ni bil poročen. Jaz sem imela fanta, nato pa ga nisem imela. Morala sva počakati, da se je vse uredilo. Čutim, da sem končala na pravem mestu," je njuno zvezo opisala Sally.

Za 65-letnega glasbenika je to že tretji zakon. Med letoma 1971 in 1978 je bil poročen s Krissy Findlay, s katero ima enega sina, leta 1985 pa se je začel njegov 23-letni zakon z Jo Karslake, s katero ima dva otroka. Leta 2008 jo je zapustil, ker se je zaljubil v takrat 20-letno natakarico, vendar z dekletom ni imel sreče. Nekaj časa se je nato videval z 32 let mlajšo brazilsko učiteljico pola Ano Araujo, ki jo je zapustil, ker je imel dovolj tega, da je Ana želela biti ves čas na očeh javnosti. Potem pa se je začela romanca s Sally, ki jo je po šestih mesecih zaprosil za roko.

Nekaj fotografij mladoporočencev si lahko ogledate v priloženem videu.