Ines Turk za svojo postavo skrbi s športom. Foto: RTV SLO
Ines Turk za svojo postavo skrbi s športom. Foto: RTV SLO
Pogovor z lepo sosedo Ines Turk

V finale se je uvrstilo deset deklet, med njimi pa sprva Ines ni bilo. Ta se ni udeležila polfinalnega izbora, ker je bila takrat v Španiji.

Pozneje sta dve finalistki izstopili, zato so organizatorji na pogovor poklicali Ines in še štiri druga dekleta. Iz peterice so izbrali dve dekleti in ju uvrstili v finale. Ena izmed teh je bila tudi poznejša zmagovalka - Ines Turk.

Želi medijsko prepoznavnost
Ines je v klepetalnici napisala, da ima trenutno veliko intervjujev in slikanj, pozneje pa bo mroda delala kot fotomodelka. Kot pravi, želi naziv lepa soseda 2007 izkoristiti najbolje, kot je to mogoče, saj pričakuje nove priložnosti in medijsko prepoznavnost. Za nagrado je že dobila avtomobil, verižico in uhane Svarovski, kozmetiko, sesalec, izdelke za nego las ...

Za manekenske vode so jo navdušili prijatelji, ki so jo vedno nagovarjali, naj se prijavi na kakšno tekmovanje, je zapisala Ines. Prijatelji so poleg športa in zabav tudi pomeben dejavnik v njenem življenju.

Ines tudi o bolj provokativnih temah
V klepetu si lahko še preberete, ali se Ines namerava udeležiti izbora za mis Slovenije, kje se vidi v prihodnosti in ali se namerava odpraviti pod nož lepotnega kirurga. Uporabnikom našega portala je še odgovorila na vprašanja, ali bi se slikala za Playboy, če je že prejela ponudbo za slikanje za moško revijo, kakšni fantje so ji všeč in seveda, ali ima fanta.

N. G.

Pogovor z lepo sosedo Ines Turk