Gene naj bi se s svojim intimnim predelom drgnil ob Victorio. On obtožbe zanika, saj naj bi bilo v kostumih skupine Kiss to nemogoče. Foto: EPA
Gene naj bi se s svojim intimnim predelom drgnil ob Victorio. On obtožbe zanika, saj naj bi bilo v kostumih skupine Kiss to nemogoče. Foto: EPA

Victoria Jackson trdi, da ji je lani novembra na njenem delovnem mestu 60 letni glasbenik na neprimeren način povedal, da mu je všeč. Gene, oblečen v kostum skupine Kiss, naj bi ji segel v roko, nato pa naj bi jo začel objemati.

Čeprav se je branila in govorila, da jo boli, ni popustil. Simmons naj bi se poskušal z intimnimi predeli drgniti ob njo. Poskušala se je umakniti, saj so jo dlake Genovih poraslih prsi zbadale v obraz.

Victoria je incident opisala kot sramotnega, šokantnega in ponižujočega. V tožbi, ki jo je vložila na losangelaško sodišče, je zapisano, da je Jacksonova presenečena nad "odprto seksualno pozornostjo, ki ji jo je namenjal Simmons". Vizažistka zahteva odškodnino 500 tisoč dolarjev, ker naj bi zaradi neljubega dogodka trpela zaradi jeze, stresa, pomanjkanja spanja in depresije.

Genov predstavnik za odnose z javnostmi je povedal, da je basist že vložil tožbo, v kateri trdi, da Victoria hoče le denar. 60-letnik vse obtožbe zanika. Trdi, da kostum, ki ga je nosil, onemogoča, da bi se s svojo moškostjo drgnil ob vizažistko.

To pa ni prva tožba za člana skupine Kiss. Lanski december sta tožbo proti njemu vložila mož in žena, ker naj bi jima Gene grozil. Par je s kamero želel posneti zvezdnika, ta pa jima je kamero vzel. Par je vložil tožbo, v kateri zahteva 25 tisoč dolarjev, zaradi čustvenega stresa. Dogodek naj bi vplival celo na njuno spolno življenje.