Rihanna ima za seboj že nekaj propadlih zvez. Foto: AP
Rihanna ima za seboj že nekaj propadlih zvez. Foto: AP

Pevko in poslovneža, ki oba štejeta 31 pomladi, so prvič začeli omenjati kot par junija leta 2017, zveze pa nikoli nista obešala na veliki zvon, ne obstaja celo niti ena njuna skupna fotografija.

Zato je Rihanna v intervjuju za revijo Interview junija lani še toliko bolj presenetila, ko je prvič javno potrdila, da je "seveda zaljubljena v Džamela", a je oklevala pri odgovoru na vprašanje, ali že kujeta poročne načrte. "Kdaj in če se bova poročila, ve le Bog. Mi delamo načrte, Bog pa se nam smeji, kajne?" je odgovorila takrat.

"Ne vem, kakšne načrte ima Bog"

Grammyjevka z Barbadosa je v istem pogovoru tudi dejala, da si "bolj kot vse v življenju želi postati mama". Ko jo je urednica revije Vogue Anna Wintour oktobra lani vprašala, ali si želi v kratkem imeti otroka, pa je zvezdnica odgovorila: "Ne razmišljam o teh rečeh. Ne vem, kakšne načrte ima Bog. Komaj čakam, da po tem pogovoru začnem prebirati vse trače o moji nosečnosti," je dodala v smehu.

"Ljubezen Rihanne in Hasana je več kot očiten primer tega, da se nasprotja privlačijo. Čeprav prihajata s popolnoma drugačnih okolij, se zelo dobro razumeta in spodbujata. Čeprav sta tako različna, ju to ne ovira," je še septembra po poročanju tabloida US Weekly dejal neimenovani vir. Savdijec naj bi bil precej resen, pevka pa "divja in zabavna".

Razloga za njun razhod mediji ne navajajo.

Pevka, ki je z znamko Fenty zgradila pravi modni in lepotni imperij, je bila v preteklosti v zvezi z glasbenikoma Chrisom Brownom in Drakom. Džamel je bil med letoma 2012 in 2017 poročen s tunizijsko umetniško kritičarko Lino Lazaar.