FBI vsako leto naredi seznam zločinov, ki so se jim zdeli najbolj bizarni. Foto: EPA
FBI vsako leto naredi seznam zločinov, ki so se jim zdeli najbolj bizarni. Foto: EPA
Nekateri zločinci so manj spretni. Foto: RTV SLO

Agenti trdijo, da ne obstaja popoln zločin, saj storilci na kraju zločina vedno pustijo sledi.

Ameriški FBI na leto preiskuje okrog 3.600 umorov, a na koncu leta vedno predstavijo tiste, ob katerih so se najbolj zabavali in čudili človeški neumnosti. Letos se jim je še posebej zanimiv zdel primer 99-letnika, ki je umrl le dan pred svojim stotim rojstnim dnevom, saj ga je na poti do rojstnodnevnega slavja povozil kombi, ki je prevažal njegovo rojstnodnevno torto.

Maščevala se mu je z vibratorjem
Kako maščevalne znajo biti ženske pa je dokazala neka pripadnica nežnejšega spola iz ZDA. Policistom se je zdela njena zgodba še posebej pretresljiva, saj je svojega 36-letnega moža ubila z vibratorjem, saj se je naveličala njegovih perverznih seksualnih igric.

Zaradi nesrečnih okoliščin je umrla tudi neka 40-letnica, ki je policiste presenetila med strelskim obračunom. Ko je ženska ugotovila, da se je znašla sredi strelnih krogel, se je prestrašila in zakričala "Bu!", njenega krika pa so se prestrašili tudi policisti in po nesreči ustrelili kar 40 nabojev v nič hudega slutečo žensko.

Krut zločin pa si je izmislil tudi razočarani ljubimec, ki je svojega partnerja omamil in ga odpeljal v najbolj zloglasen predel New Yorka Harlem, kjer je večina populacije temnopolta. Zraven njega je položil napis "Smrt črnuhom" in "Bog ljubi Ku Klux Klan". Njegova nadaljnja usoda je znana.