Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Žužek

Slovenija Janković: To je burleska. Jerajeva: Janković bo obogatel.

01.07.2010

Za Jankovića je poročanje medijev o njegovi vlogi pri domnevno spornih spremembah namembnosti zemljišč samo medijski konstrukt. Jerajeva: Janković bo s spremembo namembnosti obogatel.

Gospodarstvo "Luko Koper smo pripravljeni braniti do zadnjega"

01.07.2010

Sindikati iz Luke Koper, Intereurope in Direkcije RS za vodenje investicij v javno železniško infrastrukturo nasprotujejo združevanju Slovenskih železnic, Luke Koper in Intereurope v logističen holdin ...

Slovenija Konec maratonske razprave o drugem členu družinskega zakonika

29.06.2010

Po šestnajstih urah je odbor za delo končal razpravo o drugem členu družinskega zakonika. "Maratona" o zakoniku s tem ni konec, saj se bo obravnava o drugih členih še nadaljevala.

Slovenija "Do ekscesnih pojavov je prihajalo znotraj vseh treh ministrstev"

28.06.2010

Ni bilo kršitev akreditacijsko-nominacijskega postopka v celoti, bile pa so kršitve na ravni akreditacijskega ali nominacijskega postopka, je poudaril predsednik KAS-a Bogomir Kovač.

Slovenija Rosvita Pesek: Brez Demosa ne bi bilo tako hitre osamosvojitve

25.06.2010

Brez Demosa, ki je bil na oblasti v letih 1990-1992, osamosvojitve Slovenije - v tako kratkem času in s tako odločnimi rezi - ne bi bilo, je v pogovoru za MMC med drugim ocenila Peskova.

Gospodarstvo Dolžan za MMC: Na Poljskem je največje tveganje nihanje tečaja

12.06.2010

Brez tujih vlaganj, ki jih je letno za več milijard evrov, ne bi bilo gospodarske rasti na Poljskem, je v pogovoru za MMC med drugim dejal poslovnež Marko Dolžan.

Slovenija Janša: Golob, ki ga v rokah drži Pahor, ima barve hrvaške šahovnice

03.06.2010

Nedeljski referendum ne bo izbira med levico in desnico, temveč izbira med interesi Slovenije in interesi Hrvaške, je poudaril predsednik SDS-a Janez Janša.

Slovenija Žerjav: Vlada se zaveda, da se Slovenija odpoveduje delu ozemlja

01.06.2010

Odločanje na referendumu je odločanje o ohranitvi oz. neohranitvi celovitosti slovenskega ozemlja na kopnem in morju, ne odločanje o tem, katero politično opcijo podpiramo, opozarja Žerjav.

Slovenija Janša: V Ljubljani se pretirava z menedžerskim pristopom

31.05.2010

Ljubljana je tudi v času finančno-gospodarske krize ohranila mnoge konkurenčne prednosti in ima velik razvojni potencial. Toda ta razvojni potencial zaradi načina vodenja mesta ni v celoti uresničen, ...

Slovenija Tasič bo glasoval proti, Zavrl pa za, če bo sploh glasoval

31.05.2010

"Z arbitražnim sporazumom bomo zelo hitro zaprli okno priložnosti, ne da bi to priložnost izkoristili. To okno priložnosti je seveda pogajanje Hrvaške za vstop v EU," je pojasnil Janša.

Slovenija Guzej v tožbi zahteva razveljavitev imenovanja Fillija

28.05.2010

Guzej je vložil tožbo zaradi nezakonite izvolitve generalnega direktorja RTVS. V tožbi med drugim zahteva razveljavitev imenovanja Fillija. Ta meni, da je bil imenovan legitimno.

Slovenija Rupel za MMC: Pahor po nepotrebnem popustil Hrvaški

30.05.2010

Danilo Türk je osebno prepričan, da Slovenija v bistvu nima pravice do neposrednega teritorialnega dostopa do mednarodnih voda, je v pogovoru za MMC med drugim dejal Dimitrij Rupel.

Stran 11 od 17
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov