Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Žužek

Slovenija "Krediti za Stožice politična pomoč Jankoviću"

30.03.2010

Predlagatelji izredne seje DZ-ja, SDS in SNS, o gradnji stadiona v Stožicah, ki jo financirajo državne banke, sumijo, da ne gre za ekonomsko upravičen projekt, ampak za politično pomoč Jankoviću.

Gospodarstvo Za nemška podjetja v Sloveniji protikrizni ukrepi premalo ciljni

30.03.2010

Večina nemških podjetij v Sloveniji trenutni gospodarski položaj v naši državi ocenjuje kot slab, obenem je večina prepričanih, da letos ne bo nič bolje. Bolj optimistična so glede lastnega položaja.

Slovenija Gorenak: Ne gre za obrambo Brezigarjeve, ampak zakonitosti

29.03.2010

Poslanske skupine SDS-a, SLS-a in SNS-a so vložile zahtevo za oceno ustavnosti in zakonitosti obveznih navodil ministra Zalarja za uporabo državnotožilskega reda.

Slovenija Lukšič: Manj učne snovi predvidoma od septembra 2011

29.03.2010

Ministrstvo za šolstvo predlaga, da bi poenotili zimske počitnice za celo Slovenijo, je pojasnil minister Lukšič. Predvidoma bi imeli vsi šolarji v Sloveniji zimske počitnice tretji teden v februarju.

Slovenija Prijatelj grozil tudi županu Divače?

25.03.2010

Goršek je predlagal začasni odlog parlamentarnega nadzora v zadevi Prijatelj-Jelinčič, ker ima Jelinčič, sicer član komisije za nadzor, v predkazenskem postopku status osumljenca. Vlada je predlog pot ...

Slovenija Za Pahorja je Isajlovičevo ravnanje nedopustno

24.03.2010

Križaničev svetovalec Isajlovič finančnega ministra in premiera postavlja v pozicijo nekakšnega talca, je prepričan Pahor. To je zanj nedopustno.

Slovenija Janša: Le referendum lahko prepreči škodo

24.03.2010

Po Janševem mnenju lahko samo referendum prepreči škodljive posledice arbitražnega sporazuma. Pahor je zatrdil, da dveh referendumov - predhodnega in naknadnega - o sporazumu ne bo podprl.

Slovenija Simoniti: Sklepam, da mi je policija prisluškovala

24.03.2010

Nekdanji minister za kulturo Vasko Simoniti je za MMC potrdil, da na podlagi zaslišanja na PU Ljubljana sklepa, da mu je policija pri preiskavi suma zlorabe uradnega položaja prisluškovala.

Slovenija Golobič: Ne gre za afero Ultra, ampak za afero NLB

23.03.2010

Na seji Petanove preiskovalne komisije se je odvil besedni dvoboj med Golobičem in Veselinovičem. Golobič meni, da je bil NLB zlorabljen za politično diskreditacijo, Veselinovič očitke zavrača.

Slovenija Afera bulmastifi: umora ni bilo, sum zlorabe psov ostaja

12.03.2010

V policiji so končali del preiskave v primeru napada bulmastifov na njihovega lastnika, znanega zdravnika Saša Baričeviča. Japelj: Ni utemeljenega suma za kaznivo dejanje umora.

Slovenija Jelinčič za MMC: Pahorja bo Kresalova stala glavo

11.03.2010

"Kresalovi se nimam za kaj opravičiti," je v pogovoru za MMC dejal predsednik SNS-a Zmago Jelinčič glede ministričine zahteve, da se ji opraviči zaradi očitkov o političnem vplivu na policijo.

Slovenija Pravnik Toplak o zadevi Jelinčič: Glas v DZ-ju ni podkupnina

10.03.2010

"Menim, da glas v DZ-ju ni podkupnina, dokler v kazenskem zakoniku ni izrecno zapisano, da je tudi glas v DZ-ju lahko oblika podkupnine," je za MMC dejal Toplak o domnevnem Jelinčičevem pogojevanju po ...

Stran 14 od 17
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov