Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Žužek

Gospodarstvo Štih: Če bi vlada sprejela pravilne odločitve, bi že prišli iz krize

20.02.2011

Neka vlada, ta ali prihodnja, se bo znašla v zelo težkem položaju, ko ji bo zmanjkalo denarja. Takrat bo v Sloveniji nastopil trenutek resnice, je v pogovoru za MMC opozoril Tomaž Štih.

Gospodarstvo "Gradnja hiš v lastni režiji je osnovna svoboščina"

17.02.2011

Shoda pred parlamentom proti omejitvi gradnje v lastni režiji se je udeležilo okoli trideset ljudi, ki so zahtevali, da vlada odstopi od predlaganega zakona.

Slovenija Gorenak: Pahor naj Kresalovi pokaže vrata. Kresal: Gorenakov namen je pljuniti vame.

17.02.2011

SDS predlaga odboru za notranjo politiko, da s sklepom pozove Pahorja, naj predlaga DZ-ju zamenjavo Kresalove. Tako bo omogočil neodvisno policijsko preiskavo v primeru banke Hypo, je dejal Gorenak. K ...

Gospodarstvo "Vladajoča politika iz časa LDS-ove oblasti povezana z gradbenimi lobiji"

17.02.2011

Zapisnik sestanka iz avgusta 2004 med predstavniki SCT-ja, Darsa in takratne oblasti ni zgolj "SCT-jev seznam želja", ampak je dogovor o pridobitvi poslov mimo javnih razpisov, ki se je uresničil, je ...

Gospodarstvo "Zidar je bil povezan z vsemi političnimi garniturami od leta 1975"

16.02.2011

SCT ni dobival poslov pod mizo, vse je šlo prek postopkov javnega naročanje, je na seji preiskovalne komisije o gradnji avtocest zatrdil eden izmed nekdanjih vodilnih Darsa, Abdon Peklaj.

Slovenija Černač o referendumu: Želimo pomagati predsedniku Türku

11.02.2011

SDS, SNS, poslanec italijanske narodne skupnosti in nepovezani poslanec so vložili zahtevo za razpis referenduma glede novele zakona o varstvu dokumentarnega in arhivskega gradiva ter arhivih.

Slovenija Ertl: Ne spomnim se, da bi se s Türkom kdaj osebno srečal, razen leto dni nazaj

11.02.2011

Ob novem dokumentu, ki ga je objavil SDS in naj bi potrjeval osebno poznanstvo Türka in Ertla, zadnji trdi, da ni šlo za nikakršno osebno znanstvo zdajšnjim predsednikom.

Slovenija Urad predsednika republike o Velikovcu: Vse smo že povedali

04.02.2011

"Vse, kar je bilo treba povedati o neutemeljenih obtožbah Janeza Janše v zvezi z vlogo predsednika republike Danila Türka pri t. i. bombnem atentatu v Velikovcu, smo povedali v izjavi za javnost 2. fe ...

Slovenija Ude za MMC: Janša je bil včasih na robu maoizma

06.02.2011

"Janša je pravi mojster, da ustvarja vtis nekega kaotičnega stanja in da potem vsak posamični primer, v katerem so nepravilnosti, izkorišča do konca," je v pogovoru za MMC dejal Ude.

Slovenija Zares sprašuje tožilstvo: Boste zaradi obrekovanja ovadili Janšo?

03.02.2011

Naslednji teden bomo javnosti predstavili dokument, ki dokazuje, da je bil Türk kot visoki funkcionar SZDL-ja "neposredno obveščan o ozadjih in posledicah atentata v Velikovcu", so napovedali v SDS-u.

Slovenija Petek: Področje, ki ga zapusti policija, zavzamejo kriminalci

31.01.2011

SDS skuša z novelo zakona o policiji preprečiti načrtovano ukinitev treh policijskih uprav - krške, postojnske in slovenjgraške, je pojasnil poslanec SDS-a Miro Petek.

Slovenija Šmid: Dražgošane je bilo strah nemškega maščevanja

16.01.2011

Vprašanje je, zakaj so partizani še vedno vztrajali v Dražgošah, čeprav so jih vaščani, ki so se bali nemškega maščevanja, že prosili, naj se umaknejo, je v pogovoru za MMC dejal Igor Šmid.

Stran 7 od 17
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov