Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Žužek

Slovenija ZNP: Možnost prepovedi delovanja medijev ostaja

25.11.2010

V ZNP-ju so zaskrbljeni, saj so prepričani, da tudi drugi osnutek zakona o medijih vsebuje možnost, da inšpektor prepove delovanje posameznega medija.

Slovenija Zidar Klemenčičeva: Sodišče bo zaprosilo za zaslišanje Björkqvista

18.11.2010

Okrožno sodišče bo zaprosilo finsko sodišče za zaslišanje finskega kriminalista Kaja Erika Björkqvista v zadevi tožbe SDS-a proti Delu zaradi člankov o aferi Patria, je za MMC dejala Nina Zidar Klemen ...

Gospodarstvo Klötscher za MMC: Ni prostora za dodatno poviševanje davkov

07.11.2010

Slovenija za nas ni samo prostor, kjer imamo proizvodnjo, ampak je tudi odskočna deska za okrepitev našega poslovanja v državah jugovzhodne Evrope, je v pogovoru za MMC dejal Klötscher.

Slovenija "Klasinčeva ni tista oseba, ki je govorila, da bom odstranjen"

05.11.2010

Spiska ljudi, ki naj bi jih odstranili z RTV SLO, mi ni pokazala Janja Klasinc, je za MMC dejal Magajna. Pojasnil je, da za spisek ni izvedel v PS-ju SD-ja, ampak od ljudi, ki so z njimi povezani.

Lokalne volitve 2010 Turk: Berlusconizacija Ljubljane. Miheljak: Napadi niso prava formula.

10.10.2010

Z Jankovićevo zmago se bo berlusconizacija Ljubljane nadaljevala, je prepričan Turk. Miheljak: Jankovićeva zmaga pokazala, da napadi nanj niso bili prava formula.

Gospodarstvo "Bavarce zelo zanima Luka Koper"

03.10.2010

Slovenski izdelki so na nemškem trgu nedvomno vse manj konkurenčni, kar ni dobro za Slovenijo, je za MMC poudarila predsednica Slovensko-nemške gospodarske zbornice Gertrud Rantzen.

Kultura Kakšna je usoda umetnin, ukradenih po letu 1945?

22.09.2010

Po letu 1945 si je slovenski partijski vrh razdelil umetnine, zbrane v t. i. Federalnem zbirnem centru. Tudi po prehodu v demokracijo ukradene umetnine niso bile vrnjene pravim lastnikom.

Zdravje "Zdravniki se ne počutimo kot zmagovalci"

23.09.2010

Zdravniki si želijo, da bi bil odnos javnosti do njih tak, kot si ga zaslužijo. "Ne da bi zdaj pričakovali hvalnice, ampak da se kdaj pove tudi kaj dobrega o nas," je za MMC dejala Moletova.

Gospodarstvo Brščič za MMC: Nebolečega izhoda iz krize ne gre pričakovati

19.09.2010

Govorjenje o tem, da bosta v Sloveniji druga polovica leta 2010 in leto 2011 obdobje izhoda iz krize, je sejanje lažnega optimizma, je v pogovoru za MMC med drugim dejal Brščič.

Gospodarstvo Droste za MMC: Slovenija bi morala dovoliti več tujih naložb

12.09.2010

V primerjavi z drugimi državami je v Sloveniji najvišji davek na dohodek, tudi socialni prispevki so skrajno visoki. S tega vidika je Slovenija zelo draga država, je v pogovoru za MMC

Znanost in tehnologija Berlin v znamenju 3D-televizije in novih tabličnih računalnikov

06.09.2010

Glavna tema letošnjega sejma zabavne elektronike in bele tehnike v Berlinu IFA 2010 so novosti na področju 3D-televizije. V središču zanimanja je bil tudi Samsungov tablični prenosnik.

Slovenija Janković za MMC: Pričakujem, da bo Ultra dala donacijo

28.08.2010

"Trdim, da delavca, ki ne bi bil plačan v Stožicah, ni," je v pogovoru za MMC dejal Janković. Glede zadolževanja Ljubljane zagotavlja, da je vse še znotraj okvira, ki ga določa zakon.

Stran 9 od 17
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov