Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Žužek

Slovenija Stanovnik za MMC: Pahor ni predstavnik partizanstva

22.08.2010

"Zakaj pa se ne bi rokoval z Antonom Drobničem? Saj ni črn hudič, saj je vendar človek," je v pogovoru za MMC med drugim zatrdil predsednik Zveze borcev Janez Stanovnik.

Slovenija V nedeljo MMC-jev intervju z Janezom Stanovnikom

20.08.2010

Čeprav se že dve desetletji ukvarjamo s spravo, smo v resnici danes dlje od strpnega državljanskega sporazumevanja, kot pa smo bili pred 20 leti, je prepričan Janez Stanovnik.

Slovenija Drobnič za MMC: Pahor je v Kočevskem rogu žalil žrtve

14.08.2010

Mi smo nasprotovali Pahorjevemu govoru v Kočevskem rogu, saj v civiliziranem svetu ni tega, da bi predstavnik morilcev govoril na grobu svoje žrtve, je v pogovoru za MMC dejal Drobnič.

Slovenija Golobič: Gre za pohod, ki je na meji fašizma

09.07.2010

Želja vseh je, da bi premier predlog kandidata za novega gospodarskega ministra v DZ posredoval že v ponedeljek in da bi novega ministra imenovali na izredni seji po koncu rednega julijskega zasedanja ...

Slovenija V Zaresu že iščejo Lahovnikovega naslednika

08.07.2010

V stranki Zares intenzivno iščejo novega gospodarskega ministra, je dejal podpredsednik Zaresa Andrej Rus. O imenih še ni želel govoriti, saj še nimajo privolitve v to.

Slovenija "Takšne delodajalce bi bilo treba sankcionirati"

08.07.2010

Odbor za delo je na seji o t. i. slamnatih podjetjih zavrnil vse sklepe SDS-a, podprl pa koalicijske sklepe. Med drugim odbor vladi nalaga, da preuči trenutno zakonodajo in v treh mesecih predlaga reš ...

Slovenija Kramar: V svojem mandatu se nisem nikoli srečal z Golobičem

08.07.2010

"O konkretnih zadevah ne smem govoriti, vendar bi bil presenečen, če bi kredit Ultri odstopal od drugih kreditov, o katerih je odločal kreditni odbor," je povedal Kramar.

Slovenija Zorn izstopil iz komisije o brezplačnikih. Ta določila prve priče.

07.07.2010

Ker komisija o brezplačnikih ni sprejela širitve preiskave na brezplačnik Dobro jutro, je Aleksander Zorn (SDS) izstopil iz nje. Župevčeva: Komisija je že določila prvih 13 prič.

Slovenija Iskanje odgovornih za izgrede pred parlamentom se bo še nadaljevalo

07.07.2010

V SDS-u so prepričani, da so izgrede pred parlamentom 19. maja organizirali pripadniki ultralevičarsko-anarhističnih skupin. Goršek trdi, da doslej ni podatkov, ki bi to potrjevali.

Gospodarstvo "Naj elektrodistributerji vrnejo tisto, kar so ukradli"

05.07.2010

"Z akcijo zbiranja pooblastil za povračilo preplačane elektrike bomo storili to, kar 'karteljaše' najbolj boli - udarili po denarnici," je napovedal predsednik društva Rado Pezdir.

Slovenija Jerajevo Jankovićev odhod z zaslišanja preseneča, Pukšič za denarno kazen

02.07.2010

Nadaljevali bodo zaslišanje Jankovića pred preiskovalno komisijo, saj mora še pojasniti nekaj stvari, je povedala Jerajeva. Po njenem mnenju norčevanje iz komisije presega mejo dobrega okusa.

Slovenija Stres in Grabus: Posvojitve otrok v istospolne skupnosti neprimerne

02.07.2010

Izenačevanje istospolnih zvez z raznospolnimi in posvojitev otrok v take skupnosti sta neprimerna, sta v skupni izjavi poudarila nadškof Stres in mufti Grabus.

Stran 10 od 17
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov