Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Žužek

Gospodarstvo Bo Križaničev predlog oviral novinarsko odkrivanje mahinacij z delnicami?

30.03.2011

Minister Križanič skuša s spremembo zakonodaje zapreti delniške knjige pred javnostjo, je opozoril ZNP. To je po mnenju združenja v korist tistim, ki želijo še naprej netransparentno koncentrirati ...

Gospodarstvo Štih: Prepoved gradnje hiš v lastni režiji je utopističen eksperiment

30.03.2011

Zdaj, ko je državi zmanjkalo denarja, skuša Križanič s prepovedjo gradnje hiš v lastni režiji financiranje predimenzioniranega gradbenega sektorja prevaliti na zasebne kupce, je opozoril Štih.

Slovenija Mateja Čoh: Ilegalne skupine so hotele zrušiti komunistično oblast

26.03.2011

Člani in podporniki ilegalnih skupin so bili predvsem kmetje, tako da lahko do neke mere njihovo delovanje označimo za upor kmetov proti komunistični oblasti, je pojasnila Mateja Čoh.

Slovenija Ali bo tudi tokratna orožarska afera odšla v pozabo zgodovine zgolj z obtožbami?

16.03.2011

Orožarska afera, ki je znova izbruhnila pred dnevi, je v veliki meri zgolj reciklaža najmanj desetletje starih obtožb o domnevnih nezakonitostih pri trgovini z orožjem.

Slovenija Tanko: Upamo, da bo Gantar zaradi afere Škoberne odstopil

09.03.2011

Zaplet glede odvzema imunitete sodniku Škobernetu je samo še eden od primerov zavestnega ustvarjanja pravnih praznin, zaradi česar bo sodnik namesto zaslužene kazni dobil najbrž visoko odškodnino, je ...

Slovenija Turk za MMC: Drnovšek je pri orožarski aferi vedel, da Janša ni kriv

13.03.2011

Mogoče je, da je razlog obuditve orožarske afere načrt tranzicijske levice, da s to afero najprej oslabi Janšo, nato pa razpiše predčasne volitve, je v pogovoru za MMC dejal Turk.

Slovenija Štrajn za MMC: V socializmu smo imeli celo vrsto svoboščin

05.03.2011

V bistvu gre za boj za interpretacijo zgodovine. SDS skuša širiti vtis, da je bilo celotno socialistično obdobje obdobje temačnosti in diktature, je v pogovoru za MMC dejal Darko Štrajn.

Slovenija A. Starina Kosem: Do poletja bo v Sloveniji 150.000 brezposelnih

05.03.2011

Če bomo prodali Mercator Agrokorju, bodo Hrvati v roke dobili strahoten mehanizem za discipliniranje Slovenije, je v pogovoru za MMC opozorila Andrijana Starina Kosem.

Slovenija Dežman o Hudi Jami: Ne bo več mogoče tiščati glave v pesek

03.03.2011

3. marec 2009. V rovu Barbara rudnika v Hudi Jami so odkrili več sto mumificiranih trupel žrtev povojnih pobojev. To je bilo odkritje, po katerem je bil po mnenju predsednika komisije za prikrita grob ...

Slovenija Tomulić pred leti Mesića obtožil poskusa umora

27.02.2011

Tomulić, ki je v slovenski javnosti postal znan po obtožbah Janše in Bavčarja, je pred leti na hrvaških blogih objavljal članke, v katerih je takratnega predsednika Mesića obtoževal sodelovanja pri tr ...

Gospodarstvo Wallner: Leto 2011 bo ključno leto za tablične računalnike

26.02.2011

Samsung želi postati vodilno podjetje na trgu tabličnih računalnikov in mislim, da nam bo tudi uspelo, je v pogovoru za MMC med drugim dejal Martin Wallner iz Samsunga.

Slovenija Dežman: Partija je do kmetov vodila teroristično razredno vojno

18.02.2011

Knjiga Le vkup, le vkup, uboga gmajna, ki opisuje kmečki upor proti titoizmu, je prvi korak pri spoznavanju tragedije kmetov in afirmacija protitotalitarnega kmečkega upora, je dejal Dežman.

Stran 6 od 17
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov