Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Žužek

Slovenija Turk: Pahor bi moral ponuditi odstop; Štrajn: To je lahko začetek t. i. madžarskega scenarija

05.06.2011

Gre za popolnoma pričakovan izid, ki smo ga pričakoval vsi, pričakoval ga ni samo premier, je po prvih referendumskih izidih dejal Turk. Tudi za Štrajna so izidi pričakovani.

Gospodarstvo "Slovenijo je kriza prizadela močneje kot druge sosednje države"

29.05.2011

Nemški vlagatelji v Sloveniji so glede gospodarskih razmer mnogo bolj pesimistični kot njihovi kolegi v regiji, kljub temu pa Slovenija ostaja na 3. mestu, je pojasnila Gertrud Rantzen.

Slovenija Pekre - uvod v osamosvojitveno vojno

23.05.2011

Pred 20 leti, 23. maja 1991, je pri takratnem učnem centru Teritorialne obrambe (TO) v Pekrah prišlo do prvih napetosti med TO-jem in JLA, ki je skušala ustaviti pot Slovenije v samostojnost.

Slovenija Virant: Vsak dan mandata Pahorjeve vlade je za Slovenijo izgubljen dan

23.05.2011

Stranka Zares ima nekaj vidnih uspehov. Pravkar sem prebral, da je podjetje njenega generalnega sekretarja v času Pahorjeve vlade dramatično povečalo svoj dobiček, je za MMC dejal Virant.

Gospodarstvo Štih: Zakon o preprečevanju dela na črno kriminalizira svobodne izbire ljudi

21.05.2011

Delo na črno cveti takrat, ko pošteno delo ljudi več stane, kot jim koristi, je glede zakona o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno za MMC dejal Tomaž Štih.

Slovenija Praznujemo dan upora proti okupatorju

27.04.2011

V Sloveniji danes praznujemo dan upora proti okupatorju. Praznik pod tem imenom praznujemo od leta 1992, saj je bil prej znan kot dan Osvobodilne fronte oz. dan OF-a.

Slovenija Godeša: OF je ob koncu vojne predstavljal večino Slovencev

26.04.2011

Na ustanovnem sestanku 26. aprila 1941 so najprej govorili o Osvobodilni fronti in šele potem se je v nekem dokumentu pojavil izraz Protiimperialistična fronta, je v pogovoru za MMC dejal Godeša.

Slovenija Tomšič: Golobičev odstop je prepozen; Štrajn: Predčasne volitve niso nič bolj realne

21.04.2011

Napovedani Golobičev odstop lahko razumemo kot dejanje obupa, ki zelo odraža splošno klimo v vladajoči koaliciji, je dejal Tomšič. Štrajn: "Nihče mu ne bo verjel, da je odstopil iz etičnih razlogov."

Gospodarstvo Rantznova za MMC: Francosko-nemški vlak ni nekaj realnega

23.04.2011

Plače v Sloveniji niso previsoke. Toda v primerjavi s sistemom v Nemčiji je delež, ki ga mora plačati delodajalec za davke in različna zavarovanja, previsok, je v pogovoru za MMC dejala Rantznova.

Gospodarstvo Nemški gospodarstveniki iščejo slovenska podjetja

09.04.2011

Slovenijo sta v zadnjih dneh obiskali kar dve gospodarski delegaciji iz Nemčije, ki sta v Sloveniji utirali pot novemu prometnemu koridorju, imenovanem "Scanadria", in iskali nove poslovne partnerje.

Slovenija Mineva 21 let od zmage Demosa

08.04.2011

Pred 21 leti so bile v Sloveniji prve povojne večstrankarske in demokratične volitve. Na volitvah v skupščino je zmagal Demos, predsednik predsedstva Slovenije pa je postal Milan Kučan.

Slovenija Šturm: Slovenci smo edini v Evropi izkusili vse tri totalitarizme

07.04.2011

Diskriminacija med žrtvami posameznih totalitarizmov je obsojanja vredna. Žrtve totalitarizmov je treba enako obravnavati, ne glede na to, ali so to žrtve fašizma, nacizma ali komunizma, je opozoril ...

Stran 5 od 17
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov