Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Žužek

Gospodarstvo Nemška podjetja v Sloveniji optimistična

16.01.2011

Slovenska podjetja z nemškim kapitalom so na račun rasti nemškega trga v preteklem letu že izšla iz krize, so sporočili iz Slovensko-nemške gospodarske zbornice.

Slovenija Zlobec za MMC: Slovenci potrebujemo streznitev

02.01.2011

"Kakšna sprava je sploh mogoča, če tista stran, ki je med 2. svetovno vojno izbrala napačno stran, zdaj meni, da je sramotno povezovati osamosvojitev z Osvobodilno fronto?"

Slovenija Slovenija na plebiscitu odločno ZA samostojnost

26.12.2010

23. 12. 1990 je na plebiscitu za samostojnost Slovenije glasovalo 88,5 odstotka vseh volivcev. Izidi so bili uradno razglašeni tri dni pozneje, zato 26. december zaznamujemo kot državni praznik.

Slovenija Peskova: Pučnik je bil motor slovenskega osamosvajanja

26.12.2010

Med osamosvajanjem je bila slovenska politika enotna samo po 6. 12. 1990, ko je bil sprejet zakon o plebiscitu, in nekaj tednov po njegovi izvedbi, potem pa se je povsem razcepila, je dejala Peskova.

Slovenija Pred 20 leti so se Slovenci odločili za samostojno Slovenijo

23.12.2010

Na današnji dan pred 20 leti se je na plebiscitu o samostojnosti Slovenije 88,5 odstotka vseh volivcev izreklo za samostojnost. Izid plebiscita je bil uradno razglašen tri dni pozneje, 26. 12.

Slovenija Sindikat radiodifuzije: Repovž ne predstavlja nobenega zaposlenega na RTV-ju

10.12.2010

Sindikat delavcev radiodifuzije Slovenije ostro nasprotuje novemu zakonu o RTV-ju. Ob tem poudarjajo, da zakona ne podpira noben reprezentativni sindikat na RTV Slovenija.

Slovenija ZNP: Svet Evrope svari pred komercializacijo RTV-ja

09.12.2010

Svet Evrope je v svojem uradnem mnenju poudaril, da se lahko zakon o RTV-ju interpretira na tak način, da omogoča javnemu zavodu tudi komercialno oddajanje, trdijo v ZNP-ju.

Slovenija Vasle za MMC: Koalicija in Zares si hočeta politično podrediti RTV

09.12.2010

Če bo t. i. Širčin zakon na referendumu potrjen, potem bo nemogoče nekemu politiku reči, da se je zlagal. Prav tako bo nemogoče poročati o tem, kakšne so dejanske razmere v Sloveniji, je v pogovoru za ...

Slovenija ZNP: Ministrstvo cenzuriralo mnenje tujih strokovnjakov o zakonu o RTV-ju

06.12.2010

Služba za stike z javnostjo ministrice Majde Širce se je oglasila v "tipični agitpropovski maniri" in v imenu ministrstva selekcionirala posamezna razmišljanja treh tujih strokovnjakov o zakonu o RTV- ...

Slovenija Slovenski utrip: Skoraj 37 % meni, da je Pahor ravnal koruptivno

03.12.2010

Če bi bile volitve to nedeljo, bi po anketi Slovenskega utripa zmagal SDS s 15,4 odstotka glasov pred DeSUS-om z 11,1 odstotka in SD-jem, ki bi dobil 9,9 odstotka. Vlade ne podpira 73 odstotkov vpraša ...

Slovenija Stanovnik: V Sloveniji bi moral spet priti na oblast Kučan

01.12.2010

"V Sloveniji vlada strah. Ljudje se enostavno bojijo za svoj košček kruha. Prav imajo, da se bojijo, ker je situacija taka, da se imajo česa bati," je prepričan Janez Stanovnik.

Slovenija Pahor: Sram bi me bilo "kupovati" srečanje z Obamo

01.12.2010

"Nikoli nisem in nikoli ne bom povezoval morebitne odločitve Slovenije - za zdaj pravnih pogojev za to ni - da sprejmemo zapornika iz Guantanama, s svojim srečanjem z Barackom Obamo," je zatrdil premi ...

Stran 8 od 17
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov