Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zastoji na cestah

Avtorji Gašper Petovar

Slovenija "Država bi morala zagotoviti brezplačne učbenike"

01.03.2011

Predstavniki Odbora za učbenike pri Zbornici založništva, knjigotrštva, grafične dejavnosti in radiodifuznih medijev so predstavili pomanjkljivosti sedanjega sistema oskrbe z učbeniki.

Slovenija Kresalova: Vožnja pod vplivom alkohola ni več frajerska

23.02.2011

Ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal je zatrdila, da so na področju preventive v cestnem prometu naredili več kot samo dvigovali kazni.

Slovenija Semolič: Najprej naj se reformira OECD, šele nato Slovenija

21.02.2011

Priporočila OECD-ja v Zvezi svobodnih sindikatov Slovenije (ZSSS) označujejo kot izrazito negativna za Slovenijo. Gospodarska zbornica pa meni, da so ocene organizacije povsem realne.

Slovenija SD govori o belem državnem udaru SDS-a, SDS vrača žogico

18.02.2011

Strategija SDS-a je blokiranje vlade in države, njihovo ravnanje je "beli državni udar", pravi Dušan Kumer (SD). Jože Tanko (SDS) odgovarja: To so lažne obtožbe, ki kažejo stisko koalicije.

Slovenija Golobič: Ministrstvo nima neposrednega vpliva na ARRS

17.02.2011

ARRS bo vložil tožbo na upravno sodišče, saj menijo, da odločba informacijske pooblaščenke ni v skladu z evropskim pravnim redom.

Slovenija Štuhec: Šolski sistem je nedemokratičen

16.02.2011

Na okrogli mizi z naslovom Refleksija: Prihodnost šole v beli knjigi so razpravljali o pomanjkanju etike v slovenskem šolskem sistemu, ki naj bi ga nova knjiga urejala.

Slovenija Referendum o malem delu naj bi bil 10. aprila

16.02.2011

Referendum o malem delu naj bi bil 10. aprila, so na nujni seji odbora DZ-ja za delo, družino, socialne zadeve in invalide odločili poslanci.

Gospodarstvo Poslanci bodo pomagali pridelovalcem hrane

15.02.2011

Poslanci so na odboru DZ-ja za gospodarstvo sprejeli sklepe, s katerimi želijo urediti stanje dohodkovnih razmerij v prehranski verigi.

Okolje Bomo skupaj z referendumom o malem delu odločali še o TEŠ-u 6?

15.02.2011

V nevladni organizaciji Alpe Adria Green predlagajo razpis posvetovalnega referenduma. Na njihov poziv se je že odzvalo sedem poslancev, ministrica Radićeva pa pravi, da pobuda ni nepričakovana.

Slovenija Pirnat: Treba se je vprašati, kako delate, da je napovedanih toliko referendumov

14.02.2011

Gregor Golobič je prepričan, da so ustavne spremembe potrebne in nujne, pravnika Miro Cerar in Rajko Pirnat spreminjanju ustave nasprotujeta ter menita, da ni nujno, da se take spremembe v praksi poka ...

Slovenija Magajna: Levica potrebuje očiščenje

14.02.2011

Andrej Magajna je povedal, da bi v vladno koalicijo vstopil le, če bi vladna stran sprejela njegove predloge pri ključnih reformnih zakonih. Ob tem je kritiziral slovensko levico.

Slovenija Poslanci o smrti ženske in dogodkih pri Hotizi

11.02.2011

Poslanci so na odboru za notranjo politiko sprejeli en sklep od predlaganih treh. Sprejeti sklep potrjuje, da so bili seznanjeni z ravnanjem policije in sodstva v primeru smrti Slovenke pri Hotizi.

Stran 15 od 18
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov