Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Gašper Petovar

Slovenija Slovenija ima do 1. maja čas, da uveljavi klavzulo za zaščito Krasa pri Evropski uniji

01.04.2011

Na nujni skupni seji odborov na zahtevo SLS-a so obravnavali problematiko prodajanja nepremičnin na obmejnem območju z Italijo in na slovenskem Krasu tujim državljanom.

Slovenija Odbor za delo DZ-ja zaprl tretje poglavje družinskega zakonika

31.03.2011

Na odboru za delo, družino in socialne zadeve DZ-ja so nadaljevali drugo branje družinskega zakonika. Razpravo so končali po 200. členu.

Slovenija Kdo sploh še podpira gradbeno novelo?

31.03.2011

Predlagani zakon o graditvi objektov ima nasprotnike v koaliciji in opoziciji. V poslanskih skupinah SD-ja in Zaresa mu niso naklonjeni, poslanski klub LDS-a pa predlaga celo umik novele zakona.

Slovenija RTV Slovenija poslovala brez izgub

31.03.2011

Na seji komisije za nadzor javnih financ DZ-ja obravnavajo letno poročilo nadzornega odbora RTV-ja. Predsednik nadzornega sveta Lenart Šetinc je preteklo leto označil za pozitivno v vseh pogledih.

Slovenija Grill: Koalicija onemogoča delovanje komisije o Patriah; Levanič: Ni res, ravno nasprotno

24.03.2011

Branko Grims je prepričan, da je bila njegova zamenjava z mesta predsednika komisije "politično motivirano dejanje in zloraba prava". Koalicijski poslanci so zatrdili, da sledijo zakonskim določilom.

Slovenija Šetinc: Razvoj MMC-ja - najpomembnejši razvojni program RTV-ja

23.03.2011

Na seji odbora za kulturo so obravnavali poročilo nadzornega sveta RTV Slovenija. Predsednik nadzornega sveta Lenart Šetinc je leto 2010 označil kot stresno, toda uspešno.

Slovenija Kuzman potrdil navzočnost Anderliča in Bandlja, Božič se ne spominja

22.03.2011

Izvršni direktor za področje nizkih gradenj pri SCT-ju Robert Kuzman je pred komisijo potrdil navzočnost Antona Anderliča (LDS) in Mirka Bandlja na sestanku med SCT-jem in Darsom. Janez Božič se sesta ...

Slovenija Jelinčič: SNS je vest parlamenta

17.03.2011

Slovenska nacionalna stranka je bila ustanovljena na današnji dan pred dvajsetimi leti. Predsednik stranke Zmago Jelinčič je ob obletnici povedal, da bi bila Slovenija brez SNS-a v bistveno slabšem po ...

Slovenija Tanko: Kdo je dovolil objavo internega magnetograma?

11.03.2011

V SDS-u so prepričani, da so z objavo magnetograma zaprte seje preiskovalne komisije o Patrii bila storjena kazniva dejanja in kršen poslovnik državnega zbora.

Zdravje Vse več mladih je pijanih že pred 13. letom

09.03.2011

Za polno življenje imamo na izbiro veliko drugih pozitivnih možnosti. Vsekakor pa se lahko vedno odločimo vsaj za manj alkohola, je prepričan Peter Tomažič. Slovenska Kari t as že šes t o le

Slovenija Zadeva Ultra: Mobitel preiskovalni komisiji ne da dokumentov

07.03.2011

Družba Mobitel parlamentarni komisiji, ki preiskuje domnevno koruptivno ravnanje Gregorja Golobiča, ni želela predati dokumentacije, pomembne za delo komisije.

Črna kronika Ovadili in priprli domnevnega morilca iz Dolskega

03.03.2011

Policisti so v sredo napisali kazensko ovadbo zoper moškega, ki naj bi pri Dolskem umoril starejšega moškega. Sodnica je domnevnemu storilcu odredila pripor.

Stran 14 od 18
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov