Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Lidija Cokan

Radio Maribor Ali potrebujemo regionalne RTV programe?

29.11.2023

Še vedno odmeva sklep, s katerim je Svet RTV Slovenija prejšnji teden upravi naložil pripravo izračunov finančnih in kadrovskih učinkov več morebitnih ukrepov. Med njimi je tudi ukinitev regionalnih radijskih in televizijskih programov.

Novice V Selnici ob Dravi raste prvi ničenergijski vrtec v Sloveniji

19.10.2023

V občini Selnica ob Dravi so pred enim letom začeli graditi težko pričakovan nov vrtec, ki bo prvi ničenergijski lesen v Sloveniji.

Novice Obnova osnovne šole Tabor I zaustavljena

07.07.2023

Obnova najbolj dotrajane mariborske osnovne šole Tabor I, ki se je začela konec januarja, je od včeraj zaustavljena.

Novice V Vukovju plaz ogroža kmetijo

26.05.2023

Vremenske razmere v Podravju so se izboljšale, v tleh pa se vsak dan kažejo posledice preobilnega deževja. Na kmetiji Železinger v Vukovju nad Perniškim jezerom se je pred dnevi sprožil plaz v bližini novozgrajenega hleva za 120 glav živine.

Novice Imena podjetij se menjajo, kršitve ostajajo

11.05.2023

Pred dobrimi tremi leti smo poročali o odpuščenih delavkah v podjetju April, ostanku nekoč cvetoče mariborske tekstilne industrije.

Novice Tujci pri nas zaradi zaostankov dolgo čakajo na dovoljenja

12.04.2023

Tujci, ki prihajajo v Slovenijo in tukaj zaprosijo za dovoljenje za stalno prebivanje, se soočajo z dolgotrajnim čakanjem na rešitev vloge.

Novice Razpis za koncesijo za mariborsko letališče spet podaljšan

10.03.2023

Na ministrstvu za infrastrukturo so že drugič podaljšali konec lanskega leta objavljen razpis za podelitev koncesije za izvajanje storitev obratovanja Letališča Edvarda Rusjana Maribor.

Novice En klik varnostnega pasu lahko reši življenje

08.03.2023

Agencija za varnost prometa in policija v tem tednu izvajata nacionalno preventivno akcijo za večjo ozaveščenost voznikov o pomenu dosledne uporabe varnostnega pasu.

Novice Nova avtobusna linija za šolarje iz Rošpoha

07.11.2022

Od danes zjutraj se lahko šolarji, ki živijo v Rošpohu in okolici, v šolo v Kamnico vozijo s pilotno šolsko linijo, ki jo je vzpostavilo podjetje Marprom. Do zdaj so jih v šolo vozili starši ali pa so po cesti, ki ponekod nima pločnika, hodili peš.

Novice Kako poteka obnova mostu čez reko Dravo v Rušah

30.09.2021

Pred štirimi meseci se je začela obnova mostu čez reko Dravo v Rušah. Začetek del je prinesel popolno zaporo ceste med Rušami in Selnico ob Dravi, kar je prebivalcem podaljšalo pot med obema krajema za kar 20 kilometrov.

Novice Tudi v Rušah pestro počitniško dogajanje

08.07.2021

Počitniško varstvo za osnovnošolce so pripravili tudi v Rušah. Na dan lahko sprejmejo 20 počitnikarjev, skupaj pa raziskujejo zanimive kraje v občini.

Novice V Boxmarku bodo začeli odpuščati

26.02.2020

V podjetju Boxmark Leather iz Kidričevega so pripravili program prestrukturiranja, v katerega so zajeli 900 od 1450-ih zaposlenih. Nekatere bodo prerazporedili, nekatere pa odpustili.

Stran 1 od 11
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov