Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Lidija Cokan

Novice Obnova osnovne šole Tabor I zaustavljena

07.07.2023

Obnova najbolj dotrajane mariborske osnovne šole Tabor I, ki se je začela konec januarja, je od včeraj zaustavljena.

Novice V Vukovju plaz ogroža kmetijo

26.05.2023

Vremenske razmere v Podravju so se izboljšale, v tleh pa se vsak dan kažejo posledice preobilnega deževja. Na kmetiji Železinger v Vukovju nad Perniškim jezerom se je pred dnevi sprožil plaz v bližini novozgrajenega hleva za 120 glav živine.

Novice Imena podjetij se menjajo, kršitve ostajajo

11.05.2023

Pred dobrimi tremi leti smo poročali o odpuščenih delavkah v podjetju April, ostanku nekoč cvetoče mariborske tekstilne industrije.

Novice Tujci pri nas zaradi zaostankov dolgo čakajo na dovoljenja

12.04.2023

Tujci, ki prihajajo v Slovenijo in tukaj zaprosijo za dovoljenje za stalno prebivanje, se soočajo z dolgotrajnim čakanjem na rešitev vloge.

Novice Razpis za koncesijo za mariborsko letališče spet podaljšan

10.03.2023

Na ministrstvu za infrastrukturo so že drugič podaljšali konec lanskega leta objavljen razpis za podelitev koncesije za izvajanje storitev obratovanja Letališča Edvarda Rusjana Maribor.

Novice En klik varnostnega pasu lahko reši življenje

08.03.2023

Agencija za varnost prometa in policija v tem tednu izvajata nacionalno preventivno akcijo za večjo ozaveščenost voznikov o pomenu dosledne uporabe varnostnega pasu.

Novice Nova avtobusna linija za šolarje iz Rošpoha

07.11.2022

Od danes zjutraj se lahko šolarji, ki živijo v Rošpohu in okolici, v šolo v Kamnico vozijo s pilotno šolsko linijo, ki jo je vzpostavilo podjetje Marprom. Do zdaj so jih v šolo vozili starši ali pa so po cesti, ki ponekod nima pločnika, hodili peš.

Novice Kako poteka obnova mostu čez reko Dravo v Rušah

30.09.2021

Pred štirimi meseci se je začela obnova mostu čez reko Dravo v Rušah. Začetek del je prinesel popolno zaporo ceste med Rušami in Selnico ob Dravi, kar je prebivalcem podaljšalo pot med obema krajema za kar 20 kilometrov.

Novice Tudi v Rušah pestro počitniško dogajanje

08.07.2021

Počitniško varstvo za osnovnošolce so pripravili tudi v Rušah. Na dan lahko sprejmejo 20 počitnikarjev, skupaj pa raziskujejo zanimive kraje v občini.

Novice V Boxmarku bodo začeli odpuščati

26.02.2020

V podjetju Boxmark Leather iz Kidričevega so pripravili program prestrukturiranja, v katerega so zajeli 900 od 1450-ih zaposlenih. Nekatere bodo prerazporedili, nekatere pa odpustili.

Novice Sosedski spori na mariborskem letališču

26.02.2020

Teden dni po tem, ko je ministrstvo za infrastrukturo objavilo javni poziv za izvedbo javno-zasebnega partnerstva za projekt dolgoročnega obratovanja Letališča Edvarda Rusjana Maribor, so se oglasili nekdanji najemniki tega letališča.

Novice Zelene počitnice za otroke iz vzhodne Slovenije

25.02.2020

Za okoli 82.400 osnovnošolcev in 33.430 dijakov vzhodne Slovenije se je začel teden dni težko pričakovanih zimskih počitnic, medtem ko so njihovi vrstniki z zahoda države znova sedli v šolske klopi.

Stran 1 od 11
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov