Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Škamperle Tjaša

Novice Trije dijaki v Kopru okuženi s koronavirusom

24.06.2020

Včeraj so tri nove primere okužb potrdili v Kopru. Na območni enoti Nacionalnega inštituta za javno zdravje so pojasnili okoliščine okužb, zaradi katerih je 13 oseb v karanteni.

Zgodbe "Povedati želim, kdo je bil Stanislav Požar. "

25.06.2020

2.julija leta 1991 je med osamosvojitveno vojno umrl Stanislav Požar. Ubila ga je krogla, ki jo je pri Kalu izstrelil podčastnik JLA Mirsad Mešanović. Požarjev bratranec Janko Sever o tem piše knjigo.

Prispevki Prostofer vozi tudi po koprski občini

01.07.2020

Koprska občina je programe socialnega varstva okrepila z brezplačnimi prevozi za starejše. V sodelovanju z Zavodom Zlata mreža in Obalnim domom upokojencev je z julijem začela projekt Prostofer. Na voljo bosta dve vozili, ki ju bodo vozili prostovoljci.

Novice Zdravstveni delavci v Luciji želijo še naprej brezplačna parkirna mesta

18.06.2020

Skupina zaposlenih v zdravstvenem domu v Luciji je izvedla kratek javni protest, s katerim so opozorili na to, da bodo s komunalno ureditvijo parkirišča po gradnji novega zdravstvenega doma ostali brez brezplačnih parkirnih mest, ki so jih do zdaj imeli.

Zgodbe "Napad nekaterih medijev je hujši kot tisti napad vojaka."

18.06.2020

Plaz obtožb, ki so se po razkritju identitete usule na mladega Tržačana, v katerega je puško uperil slovenski vojak, so spodbudile odločitev, da za RTV Slovenija javno spregovori o vse bolj morečem dogodku.

Novice Arheologi raziskujejo traso bodoče srminske vpadnice

19.06.2020

Po večletnem zatišju glede gradnje srminske vpadnice proti pristanišču se je končno začelo premikati. Na trasi delajo štiri ekipe arheologov, obetajo si kar nekaj najdb. Dars bo moral zastarele projekte osvežiti.

Novice Za Loggio dve ponudbi, odločil bo župan

18.06.2020

Komisija koprske občine je dopoldan odprla dve ponudbi, ki sta prispeli na razpis za najem kavarne Loggia. Obe sta bili popolni, odločil bo župan Aleš Bržan.

Novice Upravna enota Koper odhaja s Trga Brolo

16.06.2020

Upravna enota Koper bo s prihodnjim ponedeljkom začela delati v novem upravnem centru na Bonifiki. Stavba na Trgu Brolo se tako prazni, lastnica, to je občina, se zaveda, da je treba objekt temeljito prenoviti in preurediti.

Novice Razred okuženega učenca v karanteni

15.06.2020

Sošolci in razredničarka učenca 5. razreda z Osnovne šole Milojke Štrukelj v Novi Gorici, pri katerem so potrdili okužbo s koronavirusom, so v 14 dnevni karanteni. Pouk za ostale danes poteka normalno.

Zgodbe Ograj na meji ni več

15.06.2020

Od danes lahko slovenski in italijanski državljani mejo prečkajo tudi izven kontrolnih točk. Ob tej priložnosti so se na "goriški" meji srečali lokalni politiki in gospodarstveniki.

Novice Plinovod od Ajdovščine do Lucije dobiva konkretne obrise

15.06.2020

Osem let po sprejetju državnega prostorskega načrta za prenosni plinovod od Ajdovščine do Lucije je investitor na terenu začel prve konkretne korake do njegove izgradnje. Od Ajdovščine do Dekanov so zakoličili traso.

Novice V Sežani odkrili dva nova primera okužbe s koronavirusom

12.06.2020

V sežanskem zdravstvenem domu so po naključnem testiranju dveh obiskovalk pri obeh potrdili okužbo z novim koronavirusom. Ukrepi so stekli po protokolu.

Stran 7 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov