Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Škamperle Tjaša

Novice V brezplačni najem 600 zaraščenih kmetijskih in gozdnih površin

10.06.2020

Od Bovca do Kopra je na voljo približno 600 zaraščenih kmetijskih in gozdnih parcel, ki jih Sklad kmetijskih zemljišč oddaja v brezplačni najem. Za najem se lahko prijavijo vsi državljani, ne le tisti, ki imajo status kmeta.

Novice Koprsko sodišče dobilo izkušnje z video zaslišanji prič

09.06.2020

Sodišča se počasi vračajo k načinu dela, kot so ga poznala pred epidemijo. V razpravnih dvoranah še vedno veljajo preventivni ukrepi. Kakšne so izkušnje, je ministrica za pravosodje Lilijana Kozlovič preverila v praksi, obiskala je koprsko okrožno sodišče

Novice Sprehajalci kljub zapori pešpoti prečkajo strunjanske soline

09.06.2020

Na območju Strunjanski solin obnavljajo dotrajan visokomorski nasip od Roje do iztoka Stjuže. Zaradi gradbišča in varnosti sprehajalcev je zaprta priljubljena obmorska pešpot čez soline. Obiskovalce pozivajo, naj upoštevajo zaporo.

Novice Grafist v Solisu trži stanovanja. Dovoljenja, da jih bo lahko gradil, še nima.

09.06.2020

Nadzorni odbor koprske občine želi preveriti projekt Solis - hotelsko poslovni objekt na Bonifiki. Ta je skoraj v celoti v rokah podjetja Grafist, ki želi tam urediti tudi stanovanja.

Novice Državni svet bo Goriški regiji "postavil diagnozo"

04.06.2020

V Državnem svetu bo danes dopoldan potekal posvet o Primorski po krizi Covid 19. Namen posveta je najti rešitve, kako regiji, ki je v veliki meri vezana na italijanski trg, čim prej in učinkovito pomagati.

Novice Vroče zaradi volitev v KGŠ

02.06.2020

Klub goriških študentov pretresajo obtoževanja, odstopi ter posluževanje sodnih in upravnih poti. V tako pregretem ozračju so potekale tudi volitve novega vodstva kluba. Predsednica je marca odstopila, do odstopov pa je prihajalo tudi v upravnem odboru.

Novice Novogoriško mestno hišo bi morali spomeniško zaščititi

02.06.2020

Nekateri bivši župani novogoriške občine se ne strinjajo s prostorskimi spremembami v mestni hiši, ker menijo, da se s tem ruši njen simbolni pomen. Sedanje vodstvo odgovarja, da ni poseglo v osnovno podobo in se strinja, da je stavbo potrebno zaščititi.

Novice Le deset let star vrtec v Ankaranu potreben prenove

02.06.2020

Ankaranski vrtec ima le 10 let, a je potreben temeljite prenove. Pred desetimi leti so hiteli z gradnjo in čeprav je prijeten in sodoben, so se kmalu pokazale težave z zamakanjem.

Novice Padalci bodo morali o poletu obvestiti letališče

27.05.2020

Vzletišča za padalce na Kovku ne bodo zaprli, kot je v uvodnem poročilu svetovala preiskovalna komisija, ki se ukvarja z nesrečo jadralnega padalca in ultralahkega letala pred mesecem dni. Vsi akterji so sedli za skupno mizo.

Novice Koprska občina kmalu z razpisom do novega najemnika kavarne Loggia

21.05.2020

Kljub sprostitivi ukrepov ostajajo nekateri gostinski lokali zaprti. V Kopru je tak primer tudi kavarna Loggia na Titovem trgu.

Novice Gradnja garažne hiše na Muzejskem trgu po načrtih

21.05.2020

Koprska občina, ki je investitor in bo lastnica garaže, se še odloča o parkirnem režimu in izgledu ploščadi nad garažno hišo. V nekaj okoliških objektih so bile zaznane poškodbe zaradi gradnje.

Novice Cesto na Nanosu bodo asfaltirali

18.05.2020

Nanos je redko poseljeno območje, a turizem in sečnja lesa obremenjujeta glavno prometnico. Pot po planoti je ponekod še vedno makadamska. Do sredine junija bodo asfaltirali cestni odsek do tamkajšnje turistične kmetije.

Stran 8 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov