Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Škamperle Tjaša

Novice Kaj ste sami naredili, da bo prav?

24.10.2020

Po podatkih covid sledilnika je bil včeraj pozitivnih slabih 28 odstotkov testov na koronavirus, kar je največ doslej. Potrdili so 1. 963 novih okužb in zabeležili 19 smrti.

Novice Med skorajšnjimi ukrepi tudi zapiranje gostinskih lokalov

13.10.2020

Z začasnim zapiranjem nekaterih dejavnosti bi po mnenju stroke uspeli zdržati do temeljite rešitve težave covida-19, torej do obširnega cepljenja. Gre za dejavnosti, kjer v stik prihajajo ljudje, ki sicer nimajo skupnega okolja doma ali na delovnem mestu.

Novice Vremenske razmere preprečile 52. Barcolano

11.10.2020

Dogajanje okrog letošnje Barcolana je bilo že prej zaradi pandemije zelo okrnjeno, saj je bilo na kopnem v teh dnevih zelo malo dogajanja glede na prejšnja leta, tradicionalnih stojnic ni bilo.

Kultura Badjurova nagrada Koniju Steinbacherju za izjemno ustvarjalno in kontinuirano delo

11.10.2020

V svojem dolgoletnem ustvarjanju je Koni Steinbacher ustvaril mnogo amaterskih in kar 21 profesionalnih kratkometražnih animiranih filmov. Z mnogimi se je predstavil na številnih mednarodnih festivalih in prejel številne nagrade.

Novice Začenja se posebno študijsko leto

30.09.2020

Skoraj vse fakultete so se odločile za t.i. hibridni model poučevanja - predavanja bodo potekala prek spleta, vaje v predavalnicah oz. laboratorijih. Posebno pozornost so tudi na Univerzi na Primorskem namenili tujim študentom.

Novice Koper bo dobil dva nova parka

23.09.2020

Ko bo garažna hiša pod Muzejskim trgom končana, bodo nad njo začeli urejati nov mestni park. Še letos naj bi občina izbrala izvajalca, ki bo dal tudi območju med ustjem Badaševice in Žusterno dokončno parkovno podobo.

Novice Markovec, Škofije in Prade bodo lahko še bolj pozidani

22.09.2020

Za veliko lastnikov stavbnih parcel, ki niso komunalno opremljene, koprska občina načrtuje pomembne spremembe. Na območju Markovca, Prad in Škofij načrtuje sprejem občinskih podrobnih prostorskih načrtov, ki bodo vrednost teh parcel povečali.

Prispevki Nekateri oljkarji že pobrali pridelek

23.09.2020

Prvi, ki je pognal torkljo, je Sandi Babič, k temu ga je spodbudil oljkar mlajše generacije, ki je prepričan, da je zgodaj stisnjeno olje boljše kakovosti.

Novice V Anhovem protest proti bogatenju Salonita na račun zdravja ljudi in narave – domačinom je dovolj!

19.09.2020

V Anhovem so v soboto pripravili celodnevno akcijo Za naravo ob Sočo, v kateri so okoljski aktivisti iz vse Slovenije izrazili podporo prebivalcem srednje Soške doline. Ti pravijo, da jim je dovolj umazane industrije, človeških življenj in uničene narave.

Novice To je velik dan za Kubed!

20.09.2020

V Kubedu so odprli prenovljeno hišo Alojza Kocjančiča, ki je imel pomembno vlogo pri bujenju slovenskega naroda.

Novice V Kubedu se bodo spomnili zgodovinskega tabora

20.09.2020

V Kubedu bo ob 150 obletnici tabora slovesno. Prireditev Od besede do države bo režiral Ivan Loboda Pred tem bodo v tej vasici v koprskem zaledju odprli prenovljeno hišo istrskega pesnika Alojza Kocjančiča.

Novice Več električnih skirojev in več tatvin koles

15.09.2020

Na koprski policijski upravi želijo ob tednu mobilnosti opozoriti na enostavno in hkrati nevarno uporabo električnih skirojev. Ker zakonodaja še ne predpisuje zaščitne opreme, uporabniki vozijo tudi brez čelade, poškodbe ob nesrečah pa so tudi težje.

Stran 3 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov