Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Škamperle Tjaša

Novice Koper doživlja turistični preboj, kmalu se mogoče vrne ladijski turizem

22.07.2021

V slovenski Istri so zadovoljni s potekom poletne sezone. Na predstavitvi skupne blagovne znamke Love Istria so izpostavili nekaj skupnih točk in raznolikosti, ki jih ponuja poletna Istra.

Novice Avtobusna postaja v Kopru na nadomestni lokaciji

22.07.2021

Prenova avtobusne postaje v Kopru se je končno začela. Avtobusi od četrtka ustavljajo na začasni postaji, ki so jo uredili ob glavni pošti. Naložbo, vredno dva milijona evrov in pol, naj bi zaključili čez pol leta.

Novice V tej domovini je dovolj prostora za vse!

25.06.2021

Na predvečer državnega praznika so štiri istrske občine v Portorožu prvič pripravile skupno proslavo. Slavnostni govornik je bil predsednik države Borut Pahor.

Novice Prah, hrup in vpliv miniranja

17.06.2021

Krajane Škofij, Plavij in Dekanov skrbi, kakšen bo vpliv gradnje predora za drugi tir pod Tinjanom. Le 70 objektov je vključenih v monitoring, čeprav je bilo pobud za to okoli 500.

Prispevki Gradnja drugega tira se bo letos šele dobro razplamtela

04.05.2021

Projektno podjetje 2TDK in Kolektor CPG bosta dopoldan podpisala 403 milijone evrov vredno pogodbo za graditev drugega železniškega tira med Divačo in Črnim Kalom. Nato se bodo dela simbolično tudi začela.

Prispevki Gradnja drugega tira se lahko začne

31.03.2021

Pogodba za odsek od Kopra do Črnega Kala, vredna 225 milijonov evrov, je podpisana. Sklenili sta jo družba 2TDK in Kolektor CPG kot vodilni partner v konzorciju s turškima podjetjema.

Novice Spet na terasi na kavi

22.03.2021

V primorsko - notranjski regiji je od danes spet mogoča strežba na vrtovih in terasah. Za zdaj je mogoče spet piti predvsem pijačo, le redki gostinci na odprtem strežejo tudi hrano.

Novice Koper priplul v Koper

14.02.2021

V koprskem pristanišču danes pričakujejo ladjo, ki prevaža avtomobile. To ne bi bilo nič posebnega, če ne bi grški ladjar Neptune Lines svoje največje ladje pred dnevi preimenoval in ji dal ime Koper.

Novice Po več kot dveh mesecih le odpeljali na gradbišču »ujeto« vozilo

10.02.2021

»Zgodba« avtomobila nemških registrskih številk, ki ga je voznik pustil pri odcepu za Gabrovico, se je končala tako, da ga je policija premaknila na drugo lokacijo.

Zgodbe Na policah tudi lažno ekstra deviško oljčno olje

21.01.2021

Inšpekcija za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin vsako leto izvaja nadzor oljčnega olja v maloprodaji in pri distributerjih. Še vedno do potrošnikov pridejo olja, ki niso ustrezne kakovosti in ustrezno označena.

Zgodbe Veliko zgradili, a tudi porušili

28.12.2020

Na dan samostojnosti in enotnosti smo na Radiu Koper gostili sogovornike treh različnih generacij, s katerimi smo se ozrli na prehojeno pot v času samostojne države in pogledali naprej.

Zgodbe Aleš Bržan in Klemen Miklavič na polovici mandata

02.12.2020

Pred dvema letoma je 2. december prinesel spremembe v več primorskih občinah. Po drugem krogu lokalnih volitev sta morala dolgoletna župana Boris Popovič in Matej Arčon predati vodenje občine. Klemen Miklavič in Aleš Bržan sta zdaj na polovici mandata.

Stran 2 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov