Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Kajak-kanu - svetovni pokal: slalom na divjih vodah, kajakaški kros, prenos iz Seu d'Urgella

Avtorji Škamperle Tjaša

Novice Pri Dekanih že vidno gradbišče bodočega drugega tira

10.03.2020

V Krajevni skupnosti Dekani gradijo dostopno cesto do gradbišča osrednjega portala oz. vhoda v predor. Ta bo potekal pod sedanjo regionalno cesto.

Novice Kolesarsko mrežo na Goriškem gradijo, a ne brez težav

09.03.2020

Osem občin na Goriškem je pred dvema letoma začelo s pripravo dokumentacija za gradnjo državne kolesarske mreže v severnoprimorski regiji. Do sedaj so zgradili trikilometrsko pot iz Mokraške vasi do Idrije.

Novice Zanesljive informacije o CoVid-19 na 080 1404

09.03.2020

V skladu s priporočili na nacionalni ravni tudi na Primorskem organizatorji odpovedujejo dogodke. Nekatera podjetja, ki to lahko, se pripravljajo na delo od doma, v igralnicah pa je po pričakovanjih gostov manj.

Novice Uprava za pomorstvo: ko dobijo računalnike, se preselijo

06.03.2020

Nova stavba Uprave za pomorstvo je pomembna pridobitev za celotno slovensko pomorstvo je na slovesni otvoritvi danes v Kopru poudaril direktor uprave Jadran Klinec.

Zgodbe Olga Šinkovec Somrak: "8. marec bi moral biti praznik prijaznosti!"

07.03.2020

Dan žena je mednarodni praznik žensk, ki ga vsako leto 8. marca praznujemo v približno 100 državah. V izvirniku je to "Dan delovnih žena" in obiskali smo eno najbolj delovnih v Sečovljah.

Novice Sindikat novinarjev Slovenije je nastal v Kopru

06.03.2020

V Kopru so se danes spomnili ustanovitve Sindikata novinarjev Slovenije, ki ga je 6.marca pred 30 timi leti ustanovilo 28 delegatov.

Novice Šole v Italiji zaprte. Pomagajo spletna orodja

06.03.2020

V Italiji so šole in univerze zaprte. Do aprila so odpovedane tako športne kot kulturne prireditve. Kako so se organizirali v nekaterih šolah in kulturnih ustanovah na Tržaškem in Goriškem? Pri nas 6 okuženih.

Novice Županova večina "resetirala" nadzorni svet Marjetice

05.03.2020

Koprski mestni svet je na vrat na nos odločal o zamenjavi treh članov nadzornega sveta komunalnega podjetja Marjetica. Razrešena Vojko Rotar in Tomaž Slavec menita, da so ju zamenjali samo zato, ker sta opozarjala na nepravilnosti.

Novice Potrjen drugi primer okužbe z novim koronavirusom

05.03.2020

Po tem, ko so sinoči virus potrdili pri 60- letnem moškem, so z NIJZ sporočili, da je okužena tudi oseba, ki je bila z njim v stiku. Ne hodite brezglavo v ambulanto!

Novice Prodajala bosta zrak

05.03.2020

V nekaterih državah po svetu je ozračje zelo onesnaženo, zato prebivalci kupujejo čist zrak v pločevinkah. Slovenski zrak bo v tujino izvažalo podjetje Api Regina iz Dobravelj pri Ajdovščini. Zrak bodo črpali iz čebelnjakov.

Prispevki Galerija Loža bo nekaj časa zaprta

05.03.2020

Galerija Loža bo nekaj časa zaprta, saj bo lastnica - koprska občina - morala poskrbeti za obnovo stropa, ki odpada. Spremembe se bodo letos zgodile tudi v spodnjih prostorih, kjer je kavarna. Najemniku namreč poteče pogodba.

Prispevki Po desetih letih Art kino mreža pred novimi izzivi

04.03.2020

Art kino mreža, ki združuje kinematografov in prikazovalcev kakovostnega ter umetniškega filma, praznuje 10 let delovanja. Vanjo je vključenih 25 članov, 28 kinodvoran v 27 slovenskih mestih. Obiskovalcev Kino mreže je vedno več.

Stran 11 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov