Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Tednik

Avtorji Tanja Kozorog Blatnik

Zanimivosti Nova knjiga rekordov: največ koscev, najdaljši polet s padalom in - seveda - Luka Dončić

05.09.2019

Izšla je nova Guinnessova knjiga rekordov, v kateri je pet povsem novih slovenskih dosežkov - z dvema od njih se lahko pohvali košarkarski čudežni deček Luka Dončić. "Luka je zelo vesel rekordov," je dejala njegova mama Mirjam Poterbin.

Znani Boris Johnson (med drugim tudi) sin "najbolj svetlolase vasi v Turčiji"

26.08.2019

Konec tedna se je na srečanju G7 v Biarritzu prvič na mednarodnem parketu v novi vlogi znašel kontroverzni britanski politik Boris Johnson, ki se je na položaj premierja zavihtel pred dobrim mesecem - in med drugim razveselil celo Turke.

VW Hrošč "To je avto, pri katerem si lahko okvaro popravil kar za cesto in se odpeljal naprej"

20.07.2019

"Hrošč je ljudski avtomobil, zato ker je enostaven. /.../Je zelo enostavno sestavljen in ga je zato tudi enostavno vzdrževati," pravi ljubitelj hroščev, ki dodaja, da ima beetle, ki ga je Volkswagen "pokopal" pred kratkim, s hroščem le malo skupnega.

Slovenija "Če bi zdravniki in pacienti stopili skupaj, bi mogoče lahko kaj spremenili"

27.06.2019

"Bistveno več lahko naredimo s pridnimi rokami in z energijo kot s tistim, kar ljudje nakažejo," pomen akcije pri dobrodelnosti poudarja zdravnica in humanitarka Ninna Kozorog, s katero smo se pogovarjali tudi o stanju slovenskega zdravstva.

Retro "Vespa je vedno veljala za motor mladih"

08.06.2019

Vespa, legendarni italijanski skuter, ki na cestah (no, v mestih) kraljuje že več kot sedem desetletij, je zadnja leta znova priljubljena. A največji ljubitelji vesp prisegajo na starodobne modele.

Družabno Tik pred maturantsko četvorko spet zapleti: kdo jo bo organiziral v prihodnje?

16.05.2019

V petek bo za dijake zadnjih letnikov srednjih šol poseben dan: tik pred koncem šolanja bodo na ulicah večjih mest zaplesali četvorko in se tako simbolično "zavrteli" med odrasle. A tudi letos ne gre brez zapletov.

Slovenija Premier omenja "namerno ponižanje SV", na vrhu Ostermana zamenjal Geder

22.02.2018

Vlada je razrešila dozdajšnjega načelnika generalštaba Slovenske vojske Andreja Ostermana in na njegovo mesto imenovala Alana Gederja.

Slovenija Tonin Novakovi zatrdil, da bo NSi tudi naprej vodil po načelih krščanske demokracije

01.02.2018

Ljudmila Novak tudi po odstopu s položaja predsednice NSi-ja ostaja del stranke, njen naslednik Matej Tonin pa namerava sodelovati tako z levimi kot z desnimi, a bo stranko na volitve popeljal ...

Družabno Južni Korejci s TV-serijami spoznavajo Slovenijo - in si nato pri nas rezervirajo dopust

23.01.2018

Južni Korejci, ki so jeseni v Sloveniji snemali televizijsko serijo Black Knight, so bili nad našo deželo navdušeni, pravi vodja trženja v turistični agenciji, ki jim je pomagala organizirati ...

Črna kronika Lažna ponudba vinjet: pozivi k prijavi na policijo

15.01.2018

Tako na tržnem inšpektoratu kot na Si-Certu vsem naivnežem, ki so v upanju na za polovico cenejšo vinjeto poklicali na plačljivo telefonsko številko, svetujejo, naj dogodek prijavijo policiji.

Narava Fotozgodba: Leto, ko so pustošili orkani, potresi, vulkani ...

24.12.2017

Tudi največjim skeptikom postaja iz leta v leto jasneje, da so podnebne spremembe resnične in da se jih ne da več ustaviti.

Slovenija "Pri i-glasovanju se glasovi akumulirajo v eni škatli. In kaj, če nekdo v to škatlo poseže in glasove prestavi?"

15.12.2017

"Če ti vsi strokovnjaki na tem področju zagotavljajo, da trenutna IP-tehnologija ne zagotavlja dovolj visoke stopnje varnosti, potem je to prenevarno. Igrati se z demokracijo na ta način je ...

Stran 12 od 40
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov