Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tanja Kozorog Blatnik

279. dan brez plačila Von der Leyen in Michela skrbi nefinanciranje STA, novinarske organizacije slabšanje svobode medijev

06.10.2021

Vprašanja medijske svobode in izčrpavanja STA-ja so odmevala tudi ob robu vrha EU-Zahodni Balkan: predsednica komisije Ursula von der Leyen je znova poudarila, da jih nefinanciranje STA-ja skrbi, Charles Michel pa je poudaril pomen svobode medijev.

Na obisku v Muzeju Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka Deset let po godčevi smrti: "Slakova glasba predvsem vzbuja spomine na otroštvo"

29.09.2021

Desetletje po smrti legendarnega "ljudskega godca" Lojzeta Slaka njegovo obširno in pisano zapuščino živo ohranjajo v njegovem rodnem kraju, kjer so njemu in Tonetu Pavčku, ki tudi izhaja iz Mirne Peči, posvetili muzej.

Zdravje Predrojstveni presejalni test: Povezave s kitajsko vojsko vzbudile strah, dokazov zanje za zdaj ni

13.09.2021

Ste se nedavno odločili za genetsko presejalno testiranje? Ste dobro prebrali določila o varnosti zasebnih podatkov? Veste, kam je vaš vzorec odpotoval in kdo mora skrbeti, da do podatkov ne bo nihče nepooblaščeno prišel?

OŠ Boštanj Ponarejeno pismo o zahtevi po cepljenju prvošolcev razburilo starše in ravnateljico

02.09.2021

Tik pred začetkom šolskega leta so nekateri starši prvošolcev Osnovne šole Boštanj v občini Sevnica dobili ponarejeno pismo s podpisom ravnateljice, v katerem naj bi ta zahtevala cepljenje otrok. Ravnateljica je zgrožena, zadevo preverja tudi policija.

Utrinki Zlata medalja je več kot prestiž: zmagovalcem denarne nagrade, hiše, avti in celo krave

10.08.2021

Olimpijski prvaki in drugi dobitniki medalj so v marsikateri državi takšna redkost, da športnike nosijo po rokah in jih zasipajo z različnimi darili ‒ od čredice krav, hiš, novega avtomobila (in goriva) do denarnih nagrad in celo zaloge hrane.

Utrinki "Ne vemo, kaj je Zoran Dragić jedel za zajtrk, ampak tudi mi bi malo!"

03.08.2021

Na družbenih omrežjih po zmagi slovenske izbrane vrste nad Nemčijo dežujejo čestitke z vsega sveta. A največ pozornosti je bil tokrat deležen Zoran Dragić tako zaradi igre kot po zaslugi svoje nazorne kretnje med tekmo.

Nepopisna sreča Čudež v Piranu: rodila se je kopica malih morskih konjičkov

07.07.2021

V piranskem akvariju so presrečni: prvič se je namreč zgodilo, da so se pri njih rodili mali morski konjički. Za zdaj kaže, da jih je ogromno, a akvaristka Manja Rogelja opozarja, da je osip pri tej zavarovani živalski vrsti zelo velik.

Znani 30-letniki "Na tako majhnem koščku živi toliko izjemnih ljudi. Potruditi se moramo, da jih ne izgubimo."

26.06.2021

Novinarja Barbara Vidmajer in Marko Valadžija, glasbeniki Sašo Avsenik, Nino Ošlak, Challe Salle, režiserka Kukla, športnika Klemen Kosi in Živa Dvoršak - vsem je skupno, da so bili rojeni, ko je nastajala samostojna Slovenija. Kaj o njej menijo danes?

Škandal na Malti Očitki o umetnem napihovanju priljubljenosti evrovizijske skladbe - favoritinja na koncu le 7.

24.05.2021

Medtem ko se morajo Måneskin zagovarjati zaradi pevčevega "sumljivega" sklanjanja nad mizo, je na Malti po Evroviziji izbruhnil drugačen škandal. Ne, ne gre za jezo, ker so ostali brez zmage, ampak za očitke, da so za visoko mesto na stavnicah plačali.

Odzivi Po prvem predizboru: Avstralka se jezi nad slabšim izhodiščem, Hrvati v šoku

19.05.2021

Po prvem evrovizijskem večeru so zunaj finala ostali predstavniki šestih držav – poleg Slovenije še Hrvaška, Severna Makedonija, Romunija, Irska in Avstralija. Predstavnica dežele "tam spodaj" Montaigne ob tem opozarja, da je bila v slabšem položaju.

Cepljenje prebolevnikov Če zbolite po prejetem prvem odmerku cepiva, potrebujete tudi drugega

18.05.2021

Kakšna so priporočila za cepljenje tistih, ki so kljub cepljenju s prvim odmerkom zboleli? Enaka kot za necepljene, odgovarja Alojz Ihan, saj gre najpogosteje za (skoraj) sočasno bolezen in cepljenje in s tem za en sam imunski odziv.

Evrovizija Ana Soklič pred odhodom v Rotterdam: "Kot si želim tega odra, me ga je obenem tudi strah"

29.04.2021

"Glasbeno si želim pustiti neki pečat v svetu," je o skladbi Amen pred odhodom v Rotterdam dejala Ana Soklič in dodala, da si želi vedno stremeti k dobremu, obenem pa nikoli izgubiti upanja, "ker se je dobro že zgodilo".

Stran 7 od 40
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov